Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol voltál életedben először...

Hol voltál életedben először nyaralni (és hány évesen)? És életed során hol volt az eddigi legszebb, legemlékezetesebb nyaralásod?

Figyelt kérdés
Az értelmes válaszokat felpontozom, és előre is köszi :)

2012. ápr. 20. 00:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Legelőször 5 évesen a Balatonon, de a legszebb nyaralások immáron idén már negyedik éve az Adria Horvátországban, Split városában. 28f
2012. máj. 4. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekünk volt egy saját nyaralónk Balatonalmádiban, így születésemtől fogva odajártunk nyaralni. Sajnos olyan 10-12 éves koromban el kellett adnunk, de nagyon sok szép élmény és emlék köt oda. Utána Tiszafüredre és Hajdúszoboszlóra jártunk sokat a családdal. Később már szülők nélkül, barátokkal és barátnőmmel jártam nyaralni. 2009. nyarán voltam először a tengernél Horvátországban, tavaly pedig Korfun.

Nem tudom kiemelni, hogy melyik volt a legszebb, vagy legemlékezetesebb mert az összes nagyon jó élmény volt.

2012. máj. 5. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
14 evesen abbaziaban.1964 nagy szam volt.
2018. márc. 8. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!