Hol voltál életedben először nyaralni (és hány évesen)? És életed során hol volt az eddigi legszebb, legemlékezetesebb nyaralásod?
Legelőször a Balcsin, asszem ilyen 2-3 éves lehettem:)
A legemlékezetesebb meg Tunézia, 9 évesen.
Belföldön nem emlékszem hol voltunk először, de kb 8 évesen ültem először repülőn, Bulgáriába mentünk, az volt az első külföldi.
Emlékezetes több is volt, talán a legjobb haverokkal 8-an csajokat itthon hagyva Horvátország, Trogír volt.
12 éves koromban a Balatonon 2 hétre.
Azóta voltam néhány helyen, legemlékezetesebb Izland és Peru. De a többi sincs sokkal hátrébb, ilyennek szervezem.
Az első a Balaton volt, nem tudom hány évesen.
A legszebb, az egy amerikai út volt, ott is a Bryce Canyon + Zion. Nagyon szépek, a Grand Canyon eltörpül mellettük.
Legemlékezetesebb ez az amerikai út, és egy lakóautós nyaralás egy baráti családdal Olasz + Francioba. Raftingoltunk, canyoningoztunk, ekkor voltam először vidámparkban, Gardalandben. És persze 7-en voltunk gyerekek 13-18 évig terjedően akikkel folytunk hülyéskedtünk (+ 4 felnőtt.)
Hű, nagyon szép helyekre eljutottatok :)
Nekem a legelső 5 évesen volt, Montenegróban, a legemlékezetesebb pedig szerintem a spanyolországi nyaralásunk volt, tele volt programozva az egész nyaralás, nem is pihenés volt ez:D
de jo nektek :)
en legelosszor kulfoldon 13 evesen voltam nemetorszagban.
majd a legszebb az osszes kozul parizs volt:)a parommal.
talan meg svajc is kozejuk tartozik(imadom a zoldet,es svajc tele zold dombokkal es retekkel).athen is nagyon tetszik.
Elöszőr 1,5 évesen Peruba. Legjobban Barcelona és Tunézia tetszett, nem tudok dönteni.:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!