Hogyan kell nekiállni az utazási előkészületeknek?
2010 tavasszal szeretnék a barátommal elmenni nyaralni,még sose voltunk ilyen utazáson. A cél Párizs vagy Görögország déli része vagy valami közeli sziget ott.Lenne pár kérdésem,hogy mik a teendőim.
Hol.mikor foglaljuk le az utat,mivel menjünk ami olcsó,last minuteről hallottam az mit is jelent pontosan?Nem tudom számít-e ez de én németül beszélek középfokon(megértetés végett)vagy ez mind1? Légyszives segítsen valaki,hogy hogyan kell egy nyaralásnak nekiindulni.
Nagyon szépen köszönöm.
A némettel valószínüleg többre mész a Görögöknél ;)
Döntsétek el akkor hová is szeretnétek menni!
Görögország esetleg valameiyik sziget?! ok
Válasszatok egy utazási irodát, lehetőleg inkább valami ismertebbet.
Az árak majdnem egész évre ki vannak írva így az idei árról tudtok tájékozódni neten, hogy mennyibe is került.
A last minute általában a maradék utak, illetve akkor szokták kinyomni úgymond, ha telíteni akarják a chartert.
Mondjuk indulás előtt 1-2 héttel.
Persze ez nem jelenti azt, hogy minőségét tekintve gyengébb.
Nem árt tájékozódni magáról az országról és a szokásokról.
Ha megvan a konkrétum érdeklődhettek magáról a városról, az ottani szórakozási lehetőségekről stb. ki mit tapasztalt. pl.: Az index.hu-n
Mit érdemes megnézni.
A buszos utak természetesen olcsóbbak mint a repülősök.
Kapkodni nem kell mert januárban fognak kijönni jobb esetben a jövő évi katalógusok.
De az irodában már előbb lehet tudnak nektek mondani valamit illetve neten.
Tudtok foglalni bizonyos %-al és a hátralékot általában indulás előtt 1 hónappal szokták bekérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!