Bulgáriai kirándulás?
Van konkrét úticélotok, hogy mely városokat akarjátok megnézni, vagy majd eldöntitek, ha odaértek? Vagy a tengerpartra szeretnétek menni? Mennyi időre? Megannyi kérdés...
Egyébként én csak Szófiában, a Rilai kolostornál meg a Muszalán voltam, úgyhogy apartmant nem tudok ajánlani, legfeljebb egy hotelt Borovecben (de ott amúgy sem nehéz találni).
A 4477-es 78 és 79-es hozzászólás ezen a topicon a Sozopolban talált magánszállásunk van, ezt nyugodt szívvel ajánlom. Cím és fényképek is ott vannak.
Érdemes átolvasni a fórumot, mert rengeteg hasznos leírás beszámoló található rajta, nekünk rengeteget segített. Tudtuk, hogy mit kell feltétlenűl megnézni, miket kell mekóstolni... ennek az átolvasása nélkül, sokkal szegényebb élményekkel tértünk volna haza.
Innen tudtuk meg, hogy kint Sozopolban rengeteg megánszállás van, nyugodtan neki lehet vágni az útnak foglalás nélkül.
Amúgy az északi része a tengerpartnak nekem nagyon nyüzsis a sok szállodával, dizsivel, tömeggel, mi inkább hangulatosabb, csendesebb, családiasabb helyet kerestünk, ezt délebbre, Sozopolban meg is találtuk.
A 250 EUR / fő utazással együtt, vagy repülő + 250 EUR?
Amúgy kimentek a Napospartra, és ott ennyi pénzért vígan ellesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!