Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sidari-ból bárhova el lehet...

Sidari-ból bárhova el lehet jutni Korfura helyi járattal kényelmesen?

Figyelt kérdés
magyarán nem csak két busz van naponta és el lehet jutni a nevezetesebb városokba, stb-stb? esetleg menetrendet lehet valahonnan szerválni?
2012. ápr. 4. 09:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia,

A 2. válaszadó vagyok. Szerintem attól nem kell tartanod, hogy a robogót elkötné bárki is. Egy pici szigeten nem nagyon lehetne eldugni, és hamar kiderülne. Semmit nem lopnak el, nyugodtan meg lehet állni bárhol és pihenni, kirándulni kicsit. Sokszor mentünk bérelt motorral a szigeten, sosem volt belőle gond ha valahol ott hagytuk egy időre. :-))

A szigeten szerintem Paleokastritsát ne hagyjátok ki, nekem az a kedvencem, de a Sissi kastély is szép. Ezen felül az Egér - sziget hangulatos, főleg késő délután. Nagyon közel van a repülőtérhez, és ahogy szállnak le, fel a repülők olyan érzése van az embernek, mintha a fejünk tetjét érnék a gépek.

Biztosan szép nyaralás lesz. :-)

2012. ápr. 5. 22:48
 12/13 wrx555 válasza:

Sziasztok!

Esetleg valaki tudná mennyi idő helyi járattal sidari-korfu város? 7:00-kor indulna sidariból és 9:50 a gépem reptérről, és még át is kell szállnom a reptérre vezető járatra :(

Szerintetek van esély rá?:D

Kösziii

2015. jún. 2. 10:20
 13/13 anonim válasza:
Azt tudja valaki h a robogóhoz kell korfun jogosítvány??
2015. aug. 22. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!