Utazott-e már vki Railjet járattal külföldre? Lent.
Mi 3-an fogunk utazni Münchenbe jövőhéten, férjem én és 3 éves kisfiúnk. Az lenne a kérdésem, hogy melegétel van-e, és milyen áron vannak a vonaton? Továbbá a Gyermek részére a toalettben van-e wc szűkítő? Életünkben először utazunk ilyen messze. Első osztályra kaptunk jegyet, talán kényelmesebb lesz így az utazás.
Tapasztalatokat kérnék, fontos lenne! Köszönöm.
meleg étel van a büfében, de eszméletlen áron egy szendvics is 15 euró, egy kávé 5 euro..... szerintem felejtős.
Természetesen nincs szűkítő és ha lenne se ültetném rá a gyereket, ahogy én se ülnék rá egy nyilvános WC-re, akkor se ha tisztának látszik.
az első osztály kb olyan mint a második, de nemszoktak annyian lenni
Szendvicset azt viszünk. Akkor ott tényleg felejtős a kajavásárlás, erre nem gondoltam, hogy ilyen drága. :( Szép...
Budapesten szállunk fel, és Münchenben fogunk leszállni, közte sehol. Így csak a vonaton leszünk végig. Akkor "betankolok" wc papírból is, és a étel italból. Remélem nem lesz gond...
Köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!