Mennyiből lehet kihozni kényelmesen egy 3 napos francia kirándulást?
A barátnőmet szeretném meglepni szülinapján (június), de sajnos nincsen tapasztalatom, mert még csak 20 vagyok és nem voltam még külföldön saját szervezés keretében.
Szeretném ha legalább 2 éjszakát eltölthetnénk ott, és hogy ne kelljen szégyenkeznünk ha a költőpénzről lesz szó.
Repülővel lenne a legjobb megoldani az utazást. Jelenleg olyan 90 ezer forintom van erre félretéve, de gondolom ennél jóval több lesz és még időben szeretném elkezdeni a spórolást.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
Üdv!
igen, az, hogy francia az elég tág fogalom
tehát riviéra vagy Párizs?
ha Párizs jó lenne akkor 90 e ft fejenkénti áron szervezetten már van párizsi repülős hosszú hétvége, de ez nem egyéni hanem utazási irodánál kell nézni, ilyen út majd' mindenhol van
amúgy egyénileg egy átlagos szálloda lefoglalva kb 20 e ft/fő/éj ( egyszerű szálloda)
ami elég olcsó és egyszerű az a Premier Class szállodalánc franciában repterek közelében de nagyon színvonalas sztem
egy párizsi és egy riviérai városban is egy tömegközlekedési napijegy kb 5-6 euro
a jó vendéglők drágák, de a büfék és a közértek ( Auchan) mindenütt elég olcsó, olcsóbb mint itthon
csak egy pár dolgot írtam ami eszembe volt, akkor tudnék csak többet segíteni, ha tudnám, hogy francio melyik részére mennétek
szállást szerintem a booking.com-on keresettek, nekik vannak a legjobb ajánlataik.
repjegyet easyjetnél és malévnál lehet venni bp-ről párizsba, de pl pozsonyból, ha az közelebb van, indít a ryanair is járatokat.
szerintem párizsba menjetek, mert az gyönyörű és olyan romantikus is...jó a metrós közlekedés, és a központban sok hely egy kupacban van, lehet sétálgatni, nézelődni...
Eiffel-torony, Notre-Dame, Place Vendome, Champs-Elysee, Diadalív, rengeteg látnivaló van.
ha tudtok angolul, mehettek ingyenes városnéző túrára is:
www.discoverwalks.com
nagyon szimpatikus társaság
De jo otlet, szép ajàndék :)
Hmm..Pàrizsra nem elég két nap :) Annyi làtnivalo van ott, hogy minimum egy hetet kellene ott toltenetek.. Irtàk sokan a Première Classe hoteleket- ezekkel az a baj, hogy nagyon kint vannak,rengeteget kellene utazni a nagyobb nevezetességekhez. Az "Edreams. com"on is kereshetsz szàllodàt,tolts le egy Pàrizs térképet, és probàlj meg a " belso" keruletekben keresni :)
Vagy pl miért nem viszed el ( vagyis... hozod le, itt élek) délre, Provence-ba? Gyonyoru nyàron, igaz, tele vagyunk turistàkkal :) Idoben lefoglalva kettotoknek egy TGV jegy meglenne 80-100 eurobol, és a szàllàs itt sokszor olcsobb, ha jo elore lefoglaljàtok
Köszönöm a válaszokat! :)
Provence-nek utánanéztem és gyönyörű hely, lehet, hogy kinézem magunknak, és ha olcsóbb, talán megtoldhatjuk 1 nappal az ottlétet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!