Peches kérdése:
Kint ragadtam Düsseldorfban, nem fizettek ki, a lakást 10napon belül el kell hagynom. Nincs pénzem buszra, hogy jussak haza? Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 16:18
41/54 A kérdező kommentje:
Nos itt az MSN címem: briak_tibor@windowslive.com
2012. ápr. 2. 22:56
42/54 anonim válasza:
felvettelek meg írtam privit is, láttad? :O
43/54 A kérdező kommentje:
igen látom! és már beszélünk is :D
2012. ápr. 2. 23:27
44/54 anonim válasza:
45/54 A kérdező kommentje:
Nos üdvözlök mindenkit! holnap reggel 8:30kor útnak indulok stoppal! ha nem teszem meg, akkor a nagypéntek tilalom miatt, a kamionos stoppolási lehetőség elúszik... tehát: most vagy soha... megpróbálok majd infózni a kalandos utam alatt titeket... de ha más nem akkor ha hazaértem!!!
2012. ápr. 3. 10:57
46/54 anonim válasza:
Menj be a magyar követségre, ott segítenek.
47/54 A kérdező kommentje:
nem segíthetnek sajnos... már lefutott kör... unios szabály van... nézz utána... utána néztem... a szabad munkavállalás egyik hátránya, hogy a hazautazást nem tudják segíteni.... neked kell megoldanod... max a jegyvásárlásban tudnak segíteni, hol olcsóbb.... ezért is tudom, hogy a busz a legolcsóbb... tehát finoman jó utat kívánnak.... :(
2012. ápr. 3. 16:26
48/54 anonim válasza:
Jó utat, és szerencsés hazaérkezést kívánok neked!
49/54 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!!! igyekszem épségben hazajutni !
2012. ápr. 3. 20:35
50/54 A kérdező kommentje:
nem indulok reggel!!!! kaptam segítséget!!! SZOMBAT HAJNALRA KI KELL ÉRJEK TŐLEM 60 KM-RE ott felvesz!!! és hazavisz!!! péntek reggel indulok és ha a legrosszabb is történik, hogy gyalogolnom kell, akkor is odaérek!!!! Ha ez az oldal nincs, nem ment volna!!! remélem minden simán megy!!!
2012. ápr. 3. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!