Peches kérdése:
Kint ragadtam Düsseldorfban, nem fizettek ki, a lakást 10napon belül el kell hagynom. Nincs pénzem buszra, hogy jussak haza? Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 16:18
21/54 A kérdező kommentje:
internet kártyám van... sajna max sms... a telefonom nem töltöm fel az utolsó pénzemből... ez talán érthető... próbáltam már kamionost utolérni igy a neten keresztül... sajna azt a választ kaptam sms-ben, hogy ma hajnalban ért haza. de mindent megpróbálok....
2012. ápr. 2. 20:28
22/54 anonim válasza:
próbáld meg a
www.truckware.hu
itt mindig van fent valaki aki kamionsofőr, és a feleségeik is itt beszélgetnek
és van stop kereső is
Sok szerencsét! Vigyázz magadra!
23/54 A kérdező kommentje:
köszönöm! megpróbálom!!! majd írom mi az eredmény!!!!
2012. ápr. 2. 20:39
24/54 A kérdező kommentje:
beregiztem... irtam a fórumba,,, remélem lesz segítség... :)
2012. ápr. 2. 21:03
26/54 A kérdező kommentje:
köszi! rámfér! de egyszer valahogy csak hazajutok... eddig semmi...
2012. ápr. 2. 21:16
27/54 anonim válasza:
Kölcsön nem tudsz kérni valakitől? Ha hazajössz, megadod. Csak van itthon még az öcséden kívül valakid. Vagy?
Vagy kint senkit nem ismersz, aki kölcsönözne?
Szegény.. Nagyon sajnállak, de egy sz.r helyzet.. Bár tudnék segíteni..
Férfi vagy vagy nő? A stoppolás miatt kérdem. Nehogy bajod essen..
28/54 A kérdező kommentje:
senki nem ad... tudják itt hogy mi van... férfi volnék... remélem hazajutok valahogy... a sok nem közelebb visz az igenhez... nincs senkise aki otthonról tudna segíteni... egyedül maradtam mint a kisujjam.. pontosabban Ti vagytok, kik ha másnem lelkileg erőt adtok!
2012. ápr. 2. 21:44
29/54 anonim válasza:
Lehetne vmi nyereményjátékot kiírni, h pl a laptopod felajánlod és aki befizet 2e ft-ot annak felveszzük az adatait a sorsolásra és abból összedobjuk az utiköltséget.
30/54 anonim válasza:
Ha meg hazajöttél kisorsoljuk a gépet a támogatók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!