Nem túl ciki és nemszokványos megszállni így Olaszországban, Toszkánában?
Október végén 1 hétre megyünk és Marina De Massa-ba.
Ide nyáron akartunk, de nyár már nem jó nekünk, ezért a nyári olaszt áttennénk egy őszi városlátogatásra
Ez nem kisváros, nem falu, villa, stb.
Ez egy üdülőfalu, ami egy hétre 45e Ft. és innen közel van Pisa, Firenze, Cinque Terre stb.
nagyon nagyon ciki???
tudom, hogy a második csak szórakozott, de valamilyen szinten igazat adtam neki... még ha nem is gondolta komolyan.
sok pénzes utazik toszkánába, akik megtudják fizetni a 200e-400e Ft-os heti díjat, mi nem.
na, ezeknek ciki lettem volna.
9. válaszoló:
köszönöm a képet, megnéztem. :)
Szerintem is nagyon ciki egy ilyen kérdés. Mégpedig azért, mert önállóságból elégtelen. Másokat majmolsz, azt lesed, mi a "trendi", de legalábbis mit beszélnek mások, ahelyett, hogy meggondolnád, milyen körülmények között érzed jól magad, és aszerint választanál.
Ha neked tengerparti villa esik jól novemberben, menj! Ha nyári hőségben kedveled a nagyvárosok füllesztő hőségét, válaszd azt. És ne törődj mások véleményével, ők nem te vagy.
Voltam a francia Riviérán is, de nekem történetesen nagyon megfelelne a kérdésben szereplő hely. Ha jó az idő fürödhetnék, ha nem, irány Firenze, Ravenna, vagy Lucca, hogy a többi helyről ne is beszéljek. 1 hét kevés lesz...
nekem ez lesz az első külföldi utam, nagyon várom már, persze, hogy körbenézek, hogy hova lehet menni megszállni.
Még januárban foglaltuk nyárra a szállást, de őszre mindenki hotelba vagy villába, faluba megy elég borsos áron.
városlátogatáskor sem üdülőfaluba megy az ember...
nem tudom, miért vagyok hülye, hogy körbenézek, mások hol szállnak meg. Szerintem ez csupán tapasztalat gyűjtés...
Pont a múlt héten voltam Toszkánában.
Hatalmas tömeg volt Firenzében, és a java az diák volt.
Nem hinném, hogy luxusszállókban laktak volna!!
Amúgy nem a szállás a drága, hanem a többi költség.
500 ft felett volt a benzin, 3 Euro volt a legkisebb adag fagyi, 4-10 Euro egy szendvics vagy egy saláta stb...
9ezer Ft volt a két belépőnk az Uffizibe.
Nem ciki egyáltalán!
A balaton, na az a CIKI!!
Na és aki ismerősnél húzza meg magát, mert az ingyen van és így nyaral? Akkor ezt is nevezhetnénk cikinek.
Ki így nyaral, ki úgy.
Különben én is nyaraltam már októberben Szardínián üdülőtelepen, és nem bántam meg, nem volt tömeg, és a tengerbe még fürödni is lehetett ilyenkor.
"500 ft felett volt a benzin, 3 Euro volt a legkisebb adag fagyi, 4-10 Euro egy szendvics vagy egy saláta stb...
9ezer Ft volt a két belépőnk az Uffizibe."
A balaton sem az olcsóságáról híres... Egyébként meg POCSOLYA :D
Komolyan mondom, egy vígjáték helyett jobb feljönni ide és beleolvasgatni a fórumokba :-))) Halálra röhögöm magam, hogy milyen emberek vannak :-)))
De tényleg, maga a kérdés így feltéve volt "ciki", tényleg mint a menstruációs és "mikor vesztem el a szüzességem" típusú tini-kérdések. Szerintem az sem lenne ciki, ha nem lenne pénzed nyaralni menni, örülj, hogy el tudsz menni és ne azt nézd, hol hajtod álomra a fejed, főként ha utána ott pózolsz a ferde toronynál! Én nyaraltam már úgy Horvátországban, hogy teljes két hétig a kocsimban aludtam, megtehettem volna, hogy egy hétig panzióban, de inkább az élményekre koncentráltam és hogy minél több ideig minél többet megnézhessek, és életem egyik legjobb nyaralása volt! Hogy ki mit gondol erről? Lesz...om... nekem jó volt, mai napig vidáman gondolok rá. Vannak hátizsákos nyaralók, akik menedékházakban, sátorban, hálózsákban alszanak, hol itt-hol ott? Akkor most ez is ciki? :-))) Szerintem jópofa dolgok ezek az üdülőfaluk, direkt családosoknak találták ki, akik általában azért nincsennek tele pénzzel, de azért normális körülmények között akarnak nyaralni (és nem sátorban). Egy ismerősöm is volt ilyen bungalow-rendszerben (vagy talán ő lakókocsit bérelt egy campingben), teljesen jó volt, légkondis, fürdővel, konyhával felszerelt. Ezt aki lenézi, azt elküldheted a fenébe! Inkább spórolj a szálláson, ha városokat nézel, akkor úgyis csak fürödni és aludni térsz vissza, mit érnél egy hiperszuper villával? :-))) Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!