Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolországban is úgy élnek...

Spanyolországban is úgy élnek mint Olaszországban?

Figyelt kérdés

Mármint családos emberek vannak és,ahogy egyesek írták cigány módjára ott is ordítanak(mint Olaszországban).

Valaki erről tudnak pontos infót mondani?

2012. márc. 23. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem egészen, mert Olaszországban olaszul, Spanyolországban pedig spanyolul üvöltöznek.
2012. márc. 23. 23:17
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

ja családosak mint (minden országban ) és néha kiabálnak (mint minden országban)

Mi a kérdés?

2012. márc. 23. 23:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam (persze ez csak szóbeszéd, én nem sokat adok az ilyesmire), hogy az ordítozás mellett még a kezükkel is hadonásznak jobbra-balra.
2012. márc. 23. 23:31
 4/14 A kérdező kommentje:

23:18

Az a kérdés,hogy mivel másabb az életmódjuk mint az olaszoknak.

2012. márc. 23. 23:41
 5/14 A kérdező kommentje:

23:17

Kösz,de ezt tudtam én is.

2012. márc. 23. 23:41
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

melyik olaszoknak? Mert ugye tudod, hogy teljesen más a tiroli olasz mint a milánói.És a római meg a szicíliai. Ahogy a spanyoloknál is még csak nem is egy nép a katalánok,baszkok,galiciaiak. az arabok délen, a madridiak és a valenciaiak.

Figyewlj, ha egyszer majd elmélsz külföldre, akkor látod,hogy vannak nagyobb országok mint a miénk és ott sok nép él és tájegységenként tök mások.

2012. márc. 23. 23:44
 7/14 A kérdező kommentje:

23:44

Ezzel megkavartál.Én az átlag spanyol vs. olaszra értettem a kérdésemet.

2012. márc. 23. 23:58
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

melyik átlag? olvan nincs. Az északolasz tökmás mint a délolasz. Még beszédben is.

A spanyolnál ugyanez a helyzet

2012. márc. 24. 00:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Megint csak megkavartál,de nem gond.

Az északiak a jómóduak mindkét esetben?

Ha nem,akkor mégiscsak lennél szíves összehasonlítani a jómódúakat a jómódúakkal(a két országban).

2012. márc. 24. 00:28
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Miért lennének az északiak jómódúbbak?

Hogy lehetne összehasonlitani olyanokat, akik nem egységesek sem kulrutálisan, se máshogy?

Átlag olasz meg átlag spanyol nincs, csak a hülye emberek fejében. Ott is nagyobb az egyes emberek közötti különbség, mint két különbözö nemzetiségü közt.

Egyáltalán mit akarsz ezzel a kérdéssel? Nyugodj meg, NINCS olyan, hogy "ilyenek az olaszok" meg "ilyenek a spanyolok".

2012. márc. 24. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!