Spanyolországban is úgy élnek mint Olaszországban?
Mármint családos emberek vannak és,ahogy egyesek írták cigány módjára ott is ordítanak(mint Olaszországban).
Valaki erről tudnak pontos infót mondani?
ja családosak mint (minden országban ) és néha kiabálnak (mint minden országban)
Mi a kérdés?
23:18
Az a kérdés,hogy mivel másabb az életmódjuk mint az olaszoknak.
23:17
Kösz,de ezt tudtam én is.
melyik olaszoknak? Mert ugye tudod, hogy teljesen más a tiroli olasz mint a milánói.És a római meg a szicíliai. Ahogy a spanyoloknál is még csak nem is egy nép a katalánok,baszkok,galiciaiak. az arabok délen, a madridiak és a valenciaiak.
Figyewlj, ha egyszer majd elmélsz külföldre, akkor látod,hogy vannak nagyobb országok mint a miénk és ott sok nép él és tájegységenként tök mások.
23:44
Ezzel megkavartál.Én az átlag spanyol vs. olaszra értettem a kérdésemet.
melyik átlag? olvan nincs. Az északolasz tökmás mint a délolasz. Még beszédben is.
A spanyolnál ugyanez a helyzet
Megint csak megkavartál,de nem gond.
Az északiak a jómóduak mindkét esetben?
Ha nem,akkor mégiscsak lennél szíves összehasonlítani a jómódúakat a jómódúakkal(a két országban).
Miért lennének az északiak jómódúbbak?
Hogy lehetne összehasonlitani olyanokat, akik nem egységesek sem kulrutálisan, se máshogy?
Átlag olasz meg átlag spanyol nincs, csak a hülye emberek fejében. Ott is nagyobb az egyes emberek közötti különbség, mint két különbözö nemzetiségü közt.
Egyáltalán mit akarsz ezzel a kérdéssel? Nyugodj meg, NINCS olyan, hogy "ilyenek az olaszok" meg "ilyenek a spanyolok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!