Spanyolországban/Olaszországban vagy Franciaországban meg lehet élni angoltudás nélkül, nem?
Figyelt kérdés
én azt hallottam, hogy ebben a három országban inkább egymás nyelveit (illetve Franciaországban a németet) oktatják, mint az angolt...2010. okt. 11. 19:25
1/5 anonim válasza:
Angolt mindenütt tanítanak, és többé-kevésbbé tudnak is. De ha spanyolul beszélsz sapanyolországban, akkor jól megértenek, és valóban nem kell tudnod angolul.
2/5 anonim válasza:
meg lehet élni, de a jó angol nyelvtudás már mindenütt kell az ország nyelvének tudásán kívűl. főleg azért is, mert spanyolo.ban és gondolom olaszo.ban is rengeteg angol van, turista is, és olyanok is, akik odaköltöztek...
3/5 anonim válasza:
"Spanyolországban/Olaszországban vagy Franciaországban meg lehet élni angoltudás nélkül, nem?"
Jobban, mint itt, mert nagyobb az országok belső piaca.
"én azt hallottam, hogy ebben a három országban inkább egymás nyelveit (illetve Franciaországban a németet) oktatják, mint az angolt..."
Nem igazán. Ma már mindenhol az angolon van a hangsúly, bár a latin országokban a közelmúltban még a franciát oktatták.
4/5 anonim válasza:
Meg bizony! Csakhát..Olaszországban olaszul kell tudnod, Spanyolországban spanyolul - és így tovább. Aztán, ha mindemellett angolul is tudsz, az egy jóponttal több.
5/5 anonim válasza:
Az előző hozzászólóval teljesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!