Olaszországban Mestre-ben van egy hotel?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hogy kell írni a hotel nevét, de úgy ejtik h " csinézi hotel". Valahol a vasútállomás környékény van azt hiszem. Nem tudja valaki hogy melyik hotelről beszélek?2012. febr. 20. 17:06
1/3 anonim válasza:
Hát ha úgy ejtik,ahogy írtad,akkor úgy kell írni,hogy Cinesi.Amúgy cinesi,így kis betűvel,magyarul azt jelenti,kínaiak.Cina(csíná)= Kína
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok.Ugye ahogy az előbb írtam,úgy kell írni,hogy Cinesi,és mivel a c -t e is i előtt cs-nek ejtjük(ez a szabály az olaszban,szerintem ez nagyon egyszerű),minden más esetben k-nak,ezért mivel most i betű van a c után,ezért kell cs-nek ejteni.Szóval "csinézi" a kiejtés.
3/3 anonim válasza:
Amúgy ez a Cinesi(csinézi),ez -legalábbis szerintem- valami olasz hotelcsoport lehet,valami olyasmi,mint nálunk a Hunguest Hotels,mert kis Google keresést csináltam a kedvedért,és ilyent nem találtam Velencében,egy ilyen honlapot viszont igen:
Itt,e honlap Cinesi Hotel Mestre aloldalán több különböző hotel ajánlása mellett ezt is mutatja:
(csak a linkben van ott a cinesi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!