Kezdőoldal » Utazás » Európa » 17 éves vagyok, Angliába...

17 éves vagyok, Angliába szeretnék kiköltözni. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
(Nem csak dolgozni mennék hanem ott is szeretnék maradni halálomig) Mennyit lehet ott keresni? Mennyi pénz kell az utazáshoz 1 főnek? Kockázatos kimenni úgy hogy (pl. hátha nem lesz jó vmi stb)? Akkor inkább ne menjek? Kösz a váaszokat.
2009. jún. 14. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább menj ki, nézd meg és csak azután jelentsd ki, hogy életed végéig maradsz.

Angliában sem aranytányérból esznek az emberek és idegenként tripla olyan nehéz minden, mint helyiként.

A skótok sem jobbak. Ha turistaként mész, imádnak. Ha dolgozni, háááát, akkor már előbújik belőlük a nacionalista. Amúgy a Felföld gyönyörű. Egyszer jártam ott és azóta is honvágyam van. Simán eltudnám képzelni, hogy ott élek egy farmon, birkákkal körülvéve és csak nézem a tájat. :D

2009. jún. 16. 01:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Skócia talán jobb lenne, mint Anglia, de nem vagyok biztos benne.
2009. jún. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!