17 éves vagyok, Angliába szeretnék kiköltözni. Tapasztalatok?
előző voltam...bocsi nem olvastam, hogy 1-2 év mulva mennél... :)
akkor már nyugodtan mehetsz :) mégegyszer bocsi.
Jobban keresel ott mint itthon az tuti, de attól is függ mit szeretnél dolgozni.
És egyébként ha kimegy valaki mondjuk Angliába akkor milyen papírokat kell intézni meg hol??
Van valahol valami információ erről ,hogy mik kellenek ha külfölöldre kimegy valaki??
Szerintem minden ötlet nélkül nem jó dolog nekivágni. Angliában ugyanúgy meg kell találnod a boldogulásod, csak ott nehezebb, mivel mégsem ismered annyira, mint Magyarországot.
Inkább találd ki először, hogy mivel akarsz foglalkozni, azt melyik országban lehet számodra a legjobban csinálni, és utána menj.
Csak azért Angliába menni, mert magasnak tűnik a fizetés és angolul beszélnek ez még nem szerintem nem elég ok. Én mielőtt külföldre költöztem, sokkal több szempontot figyelembe vettem, és végül szerintem nagyon jó helyet sikerült választanom.
Szóval nézz meg több országot, és legyen elképzelésed, hogy mit akarsz majd ott csinálni. Utána jöhet a papírmunka...
Nagyon jó ötlet, de előbb :
- alaposan tanuld meg a nyelvet, mert nyelvtudás nélkül max. mosogatói állást kaphatsz...
- érettségizz le és szerezz valami szakmát (úgy nagyobb esélyed lesz elhelyezkedni)...
Javaslom, olvass bele a www.londonimagyarok.com weboldal információiba és a Fórumába, ahol nagyon sok gyakorlati segítséget kaphatsz a célod véghezviteléhez.
Itt Angliában élő magyarok írják le a tapasztalataikat, tanácsaikat, mire van szükség, milyen papírokat kell kiváltani, hol tudod intézni az ügyeket, stb.
Jó, a tudod, hogy Angliában jóval drágább minden, mint nálunk, tehát a látszólag magasabb fizetés ott már nem is olyan sok.
Van még néhány éved a felkészülésre, addig gyűjts be minden információt Angliáról! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!