Ha interneten keresztül, előre veszem meg a London Pass-t, akkor mit fogok kapni? Használható a Luton reptérről/reptérre való közlekedésre is?
Úgy értem, hogy a képen egy chips-es plasztikkártyát látok, de gondolom ezt nem fogják kipostázni. Ki kell majd nyomtatni vagy esetleg valahol átvenni Londonban?
Elnézést, ha ostoba a kérdés, de nem kevésbe kerül és nem szeretnék valami bakit vele. Inkább megkérdezem, mielőtt megveszem.:)
Nincs leirva, hol kell atvenni es mire jo ez a kartya?
En a helyedben csak szemelyesen vennem meg, es mindent megkerdeznek.
A neten pedig ne vasaroljal a kartyaddal ha lehetseges!
És kint hol lehet megvenni? A reptéren?
Természetesen utánanéztem a google-ban, a honlapon is, de előbb kérnék az adatokat a fizetéshez és akkor még nem írnak semmit a kártyáról. Szóval, én sem nagyon merném megvenni így látatlanban, de azt sem találom, hogy ott hol vehetem meg. Pfff...
Ja, és köszönöm a válaszokat!
Dehogy kerik az adatokat eloszor!
Ird be a google-ba, hogy London Pass, kb. 5000 talalatot ad ki, az osszes itt feltett kerdesedre van valasz! Beszelsz angolul? Mert minden le van irva, nem tudom te milyen google-ban nezted meg?
google.co.uk london pass 5000 talalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!