Miért jó, és miért rossz az Egyesült Királyságban élni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 20:49
1/3 anonim válasza:
Mindenkinek más a jó és a rossz, attól függ, hogy mit preferál. Leírom a saját véleményem:
Azért jó, mert jobban megélek, mint Magyarországon. Jobban elismernek és megbecsülnek, annak ellenére, hogy külföldi vagyok. Rengeteg új embert, kultúrát ismertem meg, sokféle ételt kóstoltam meg, minden nap egy új élmény.
Ami nem annyira jön be, az a szerintem kevésbé jó közbiztonság(legalábbis a nagyvárosokban).
2/3 anonim válasza:
az ételkultúrájuk elég borzasztó, bár az utóbbi időben ebben is kezdenek fejlődni :)
3/3 anonim válasza:
Biztonsagos a megelhetes. Ezaltal kiegyensulyozottabbak es baratsagosabbak az emberek. Nyugalom van. Nem dolgoztatnak agyon es jobban megbecsulnek.
Sokszor erzed magadat egyedul. nincsenek igazi baratok,akikkel felnottel. legfeljebb ismerosok. Honvagy. idegennek erzel mindent. semmihez nem kot emlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!