Mi van akkor, ha EU-s állampolgárként rossz útlevélkezelő kapuhoz állok az egyik Londoni reptéren?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Miután leszállt a repülőgép az egyik londoni reptéren, az utasok mennek okmányellenőrzésre. Úgy hallottam, hogy van egy külön pult az EU-s állampolgároknak, akik csak simán személyivel is jöhetnek-mehetnek, illetve van egy másik ellenőrző pult is a nem EU-s állampolgároknak.
Nos, én EU-s állampolgár vagyok, a nejem viszont nem EU-s.
A kérdésem az, hogy mi van akkor, ha én, EU-s állampolgárként a nejemmel együtt a nem EU-s állampolgárok útlevél ellenőrző pultjához állok útlevélvizsgálathoz, csak hogy ne szakadjunk el egymástól? Átengednek engem is a nem EU-sok részére fenntartott pultnál?
Köszi a választ!
2012. jan. 18. 22:03
1/8 anonim válasza:
Akkor sorba fogsz állni. Az ilyen Eu-s ellenőrzöhelyek könnyítésnek vannak, hogy gyorsabban átjuss.
3/8 bánomisén válasza:
Átengednek, persze. Max. furán néznek rád, de lehet, hogy még ezt sem.
4/8 anonim válasza:
Ezek a kapuk méterekre vannak egymástól, nem fogtok elszakadni.
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg semmi probléma nem lesz, max a pultnűl ülő fekete csávó majd érthetetlen akcentussal szól, hogy rossz sorba álltál. Egyébként körülbelül 5 percre szakadnátok szét, a pulthoz pedig különben is csak egyenként engednek oda.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd a háta mögé fogok állni. :D Fél, mert még sosem járt Angliában. Én meg már jópárszor.
2012. jan. 24. 08:24
7/8 bánomisén válasza:
Üzenem neki, hogy az angolok nem esznek embert, nincs mitől félnie :-)
8/8 anonim válasza:
Erdekes a kerdesed, ez nekem eszembe se jutott. En Eu-s vagyok, parom meg nem. Amikor jottunk vissza Londonba Magyarorszagrol mi szepen bealltunk a magunk soraba es 5 perc mulva a tuloldalon taliztunk. Nem nagy dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!