Szerintetek ez rossz otlet?
Így van, autóstopp. Kamionosoknál próbálkozzatok, ha szerencsétek van elhoznak jó sokáig.
Egyébként szerinted ha bliccelsz akkor majd azt mondják, hogy jól van ügyes vagy kisfiam, maradhatsz még pár megállót? :)
Mennyi cuccotok van?
Miért nem kerestek egy fórumot ahol Dániai Magyarok vannak???
Lehet éppen jön valaki haza kocsival.
Vele inkább meg lehet beszélni hogy hozzon el és később kifizetitek neki.
Bliccelni szerintem sem érdemes lehet hogy nagyon sok lesz a büntetés.
Lógni nem fogtok tudni a vonaton,mert 1. lehet hogy fel sem juttok a vonatra.2..Rögtön elkapnak titeket,és nem csak annyi lesz a bírság,hogy a puszta közepére kitesznek titeket.(rendőrségi ügy stb)
Bár én Angliában élek,de tavaly nyáron felvettünk két magyart Németországban,mert ők is úgy jártak mint ti..Hazavittük őket.Mivel megsajnáltuk a fiatalokat,és hát ha már úgyis Magyarországra ment az utunk ,akkor miért ne.
Így nem volt semmi gáz..Egészen Budapestig elvittük őket,és épségben hazaértek..Én azt tanácsolom hogy keresetek olyan magyarokat akik éppen mennek hazafelé..Még ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!