Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriai csomagolóüzembe...

Ausztriai csomagolóüzembe lehetséges a 2ezer eurós fizetés?

Figyelt kérdés
Illetve a családi pótlék 3 gyerek után mennyi?
2012. márc. 9. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:

nettó vagy bruttó?

egyébként az ilyen, betanított jellegű munkákra biztos nem adnak ennyit. Én az informatika területén dolgozom és nettó 1600 €-t kapok. Van takarító és konyhai kisegítő ismerősöm, ők 1050 és 1100 € között kapnak. Egy sima csomagolásos melóra szerintem nem fizetnek ennyit. Ha magyar cég hirdeti, akkor tuti hogy átverés.

2012. márc. 9. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Ismerősöm állítja hogy 2ezret kapnak kézhez. Ez tisztán kapja ki... Ja és azt mondja hogy 1200euró családit kapnak 3 gyerek után... Mi németbe dolgozunk/lakunk a párom egy klinikán ápolo 1100eurót kap én ugyanitt vagyok karbantartó szintén 1100 euróért. A családink 1 gyerek után 180euró... Hát nekem elég hietetlen.. Ja és azt mondja hogy van 13. 14. havi is akkor dupla fizut kapnak... Igaz lehet??
2012. márc. 9. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom, szerintem csak át akar verni az illetö.
2012. márc. 9. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Itt egy link, alul van egy táblázat a különbözö országokban kapható családi pótlékról. Igaz, németül, de azt gondolom, érted, meg a táblázathoz nem is nagyon kell németül tudni, anélkül is érthetö.
2012. márc. 9. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocs, a link lemaradt:

[link]

2012. márc. 9. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ismerősöd csak nagyozik. :) A határ mellett élek, sok ismerősöm dolgozik kint, és a maximum, amit ilyen helyen kapnak, az a bruttó 1200... ami olyan 950-1000euro nettó. De a havi családi pótlék sem lehet ennyi... ha egy fizetésnyi a segély, akkor úgy mégis ki dolgozna? Gyártanák a gyerekeket, mint itthon a szegények és a cigányok, megélhetési gyerekvállalás menne ott is, ez azonban mégsem jellemző.

Szakma nélkül nem igazán adnak ennél többet. Ha már az ember a szakmájában dolgozik, mehet kicsit feljebb, de 1300-1400 bruttó felett az sem igazán jellemző. A diplomások kapnak 2000 körül.

2012. márc. 11. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Kizárt!

Nekem mindig olyan 1000euró körül marad a kezemben és én is gyármunkás vagyok. Hacsak nem részesíti orális szexben a főnököt, biztosan nem kereshet ennyit.

2012. márc. 13. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!