Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mivel tehetném színesebbé az...

Mivel tehetném színesebbé az au-pair adatlapomat?

Figyelt kérdés

2 hete regisztráltam és egy család sem keresett meg. 8 levelet küldtem ki, ketten visszautasítottak, egy megfelelőnek talált, de nem írt másfél hete. A többiek közül vki el sem olvasta még a levelet, aki pedig elolvasta sem reagál rá.

Nem tudom mit rontok el.

Amúgy Angliába szeretnék menni. Júliustól, augusztustól.

2012. márc. 4. 16:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igazából csak egy olyan levelet kaptam, amit átlag levél. Tehát, ha vmelyik család ír az au-pair-nek, ezt mindenképp megkapja+kiegészíthető személyes üzenettel.
2012. márc. 6. 17:43
 22/26 anonim ***** válasza:

akk sztem vmi thank you for... bla bla bla uzi jo lesz valasznak amiben megkerdezed a reszleteket, h kivancsiak -e vmire rolad, stb..

vagy mar megirtad?

2012. márc. 6. 18:00
 23/26 A kérdező kommentje:
Még nem:) Előbb a kötelesség, most "tanulok" :P
2012. márc. 6. 18:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Rendben, ha még lenne kérdésed én figyelek ;)
2012. márc. 6. 19:18
 25/26 A kérdező kommentje:
Válaszoltam nekik. De találtam egy kis furcsaságot. 2012 jan.tól keresnek au-pairt. De az én adatlapomon tisztán látszik, h Augusztustól kezdenék. Érdekes, majd gondolom megválaszolják :)
2012. márc. 6. 20:05
 26/26 anonim ***** válasza:
Sztem ne törődj ilyen kis aprósággal, fogadd el, legfeljebb így kezdesz h : "sorry, I'm late" :DDD
2012. márc. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!