Hogyan tehetem színesebbé a hétköznapokat?
Figyelt kérdés
Minden egyes nap így megy a napom:
-reggel 5kor fel kelek (iszonyat álmos vagyok)
-el indulok az iskolába (buszozgatok, unatkozok)
-hazamegyek
-ebédelek,alszok,tanulok,fürdök és megyek aludni
majd másnap ugyan ez, ez így megy minden hétköznap kb. már 3 éve. Nemrég voltam kórházban és oda is szívesen visszamennék mert jó volt az a pár nap amit nem ugyanúgy éltem. Iszonyatosan unom már és szeretném valahogy másképpen, vidámabban élni a hétköznapjaimat, de hogyan?
2012. febr. 19. 12:05
2/5 anonim válasza:
Mielőtt ránéztem volna az első válaszra, nekem is a zene ugrott be. Én két hónapja tanulok gitározni és nagyon megváltoztatta már most az életem. Feldob, kikapcsol, a gitárórák nagyon szórakoztatóak. (feltéve ha jó tanárt találsz)
3/5 anonim válasza:
Keress valami hobbit ami kikapcsol.
4/5 anonim válasza:
velem is így van ez. csak én este szoktam aludni, délután nem. de viszont nem tanulok és egész délután gépezek. De ott vannak a hétvégék is, akkor mit szoktál csinálni? Nekem is unalmasak a napjaim, csak hetente egyszer találkozok hétköznaponként a barátnőmmel.... egész héten azt várom szinte...
5/5 A kérdező kommentje:
A hétvégék is unalmasak, akkor gépezek és TV-zek, mást nem nagyon tudok, meg valamikor találkozok barátnőmmel.
2012. febr. 25. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!