London vonatjegyek?
Figyelt kérdés
Nézegetem a honlapot, de nem nagyon tudok rajta kiigazodni.. Szóval olyan jegyet szeretnék venni, amit egész nap korlátlanul használhatok. Mint a BKV-s napijegy. Létezik ilyen? Mennyibe kerül? Csak az ára miatt kérdezem, mert ennyivel többet kell számolni.. de ha nincs, akkor jöhet valami alternatív megoldás, csak nem szeretnék bukni, hogy nem jó jegyeket vettem.2012. márc. 4. 15:02
1/2 anonim válasza:
A London Overground-ra gondolsz? Vagy Londonból akarsz elmenni egy másik városba vonattal?
A London Overgroundra ugyanazok a jegyek/bérletek használhatók, mint a metróra vagy buszra. Az Oyster használatát javaslom, ez itt a legjobb megoldás, mert a papíralapú jegy drágább sokkal. Itt nézd meg, hogy mennyi egy napra a bérlet!(Függ attól, hogy mely zónákban használod!) [link]
2/2 anonim válasza:
Oyster, mint ahogy előttem is írták.
Tegyél rá pénzt és utazz, a napijegynél többet nem fog levenni róla.
Az ár zónafüggő, de kb 8-14 font körül lesz a vége.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!