Mennyi esélyem van au pair munkát találni úgy, hogy csak 3 hónapig szeretnék a családnál maradni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 11:51
1/4 anonim válasza:
a legtobb csalad minimum fel evet var el. de persze vannak olyanok is akik csak pl a nyarra keresnek au-pairt, par honapra.
2/4 anonim válasza:
Sok olyan család van, akik csak nyárra várnak valakit, vagy nehezebb időszakokra. Pl sok olyannal találkoztam, ahol érkezik a kistesó, ezért pár hónapra keresnek valakit aki az utolsó hetekben segíteni tud a nagyobb gyerekekkel, eltud menni bevásárolni, a szülés alatt otthon tud maradni a gyerekekkel, a szülés után pedig egy-két hónapig még segít, amíg bele nem rázódnak az életbe. Nyáron nyilván a szünidő miatt keresnek inkább au paireket. Én nyárra voltam csak tavaly kint, de az a tapasztalatom, hogy nagyon rugalmasnak kell lenni, mert mindenki az utolsó pillanatban kezd el keresni. Én találtam családot, a megállapodás után másfél héttel már repültem is ki hozzájuk.
3/4 A kérdező kommentje:
szóval van rá esély:)
2012. márc. 4. 07:26
4/4 anonim válasza:
Van, volt osztalytarsaim is nyarra mentek csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!