Londonban szeretnék dolgozni egy évig! Szerintetek van rá esélyem?
Egyetem előtt mindenképpen szeretnék egy évet eltölteni Angliában-(elsődleges célpont London)-nyelvtanulás érdekében. Jelenlegi angol tudásom B2 es szintű de beszélni viszonylag jól tudok.( nem anyanyelvi szintre gondolok, de elég jól meg tudom magam értetni) azoknak a tapasztalatát kérném akik kinn élnek vagy ugyanilyen szituációban volt részük! A lényeg az lenne hogy legyen egy melóm(mosogatás, vagy vmi olyan amihez nem kell képzettség). Lehetséges, hogy ezzel tudnék keresni annyi pénzt hogy magamat el tudjam tartani + a lakbért fizetni.( itthhonról tudnék kivinni kb 1000 fontot)
Ti láttok erre esélyt?
Én nem rég jutottam ki, hálisten haveroktól nagy segítséget kaptam plusz nem egyedül bérelek lakást.
Ha egyedül mész mindenképpen azt javaslom hogy kerüld Londont.
Iszonyat drága.
Inkább célozd meg northamptont vagy nottinghamet... valamelyik nem túl nagy várost, pénzügyileg jobban jársz.
Londonban minden drága, ott a minimálbérből nem élsz meg, míg "vidéken" félre tudsz tenni havonta.
@MODERN1991
és a kissebb városokban is lesz esélyem munkát találni? Ha igen akkor hogy lehet elképzelni a meló szerzést? munkaközvetítő? Köszi a válaszokat!
Olyasmi, odamész és meg kell adni személyes adatokat (van teszt hogy mennyire jó vagy angolból, de egyébként nem nehéz(kérdésre kell válaszolni ált.)) és ha van munka hívnak.
Engem és még 2 haveromat(velük mentem) másnap hívtak hogy mehetünk éjszaka dolgozni egy gyárban(nekem meg pont kapóra jött mert előtte is éjszaka dolgoztam)
Én Skóciát ajánlanám neked London helyett, mert itt a legjobb a gazdasági helyzet. Itt támogatás is van évente ha tovább szeretnél tanulni, akár nyelvet is, 200 fontos évi creditben, amit arra a tanfolyamra költesz amire akarsz (fent van a honlapjukon). Persze dolgozni emellett is kell, de a sulit legalább nem kell fizetni. itt olvashatsz többet: www.ilascotland.org.uk
Itt a lakások bérlése is olcsóbb mint londonban, és a közbiztonság is jobb. Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!