Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan, és mennyiért juthatnán...

Hogyan, és mennyiért juthatnánk el a párommal vonattal, Békéscsabáról Bécsbe?

Figyelt kérdés
Régi vágyunk,hogy egyszer majd felülünk a vonatra,és kimegyünk Bécsbe.Szeretném meglepni,csak nem tudom mennyi ideig tart az út odáig meg vissza.
2012. márc. 3. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Békéscsabáról feljöttök Budapestre, innen elég gyakran megy Bécsbe vonat. Bp.-Bécs durván 3 óra, kb. ugyanennyi Békéscsaba-Bp táv is.
2012. márc. 5. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. márc. 6. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nagyon korán el kéne indulnotok, mondjuk hajnali 5 kor hogy legyen időtök ott is, meg nem tudom mikor megy az első meg utolsó vonat mert ugye attól is függ.

Ott is kell idő amig eljuttok 1-ik helyről a másikra meg ilyenek. Én pl multkor 10 órát voltam kint és alig tudtam megnézni pár dolgot. legyen egy jól összeállított terved hogy minden flottul menjen, ne ott kelljen keresgélni, én pl itthon már megnéztem a buszokat, metró-t hogy melyikkel mennyit merre kell majd menni és így viszonylag jól haladtam.

2012. márc. 6. 11:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez tényleg egy jó tanács előre is köszönöm.
2012. márc. 6. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg még annyi hogy érdemes megvárni a márc 15. -t mert akkor nyit a prater és onnantól már nem csak óriáskerekezni lehet ;) bár nemtom mennyire érdekelnek a vidámparkok
2012. márc. 6. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet egy éjszakát valahol el kéne töltenetek. Reggel 7:10-kor megy azt hiszem az első vonat Bécsbe (legalábbis legutóbb azzal mentünk), 10-re van kint.
2012. márc. 6. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nyáron mennétek akkor lenne közvetlen vonat is Csabáról Bécsbe csak rossz időpontokban....éjjel 3 kor indul Csabáról és éjjel 2-re érkezik Csabára
2012. márc. 7. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem az úgy jó ha akk indul legalább lenne idejük kint is lenni :)
2012. márc. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!