Kezdőoldal » Utazás » Európa » Busszal hogyan juthatnánk ki...

Busszal hogyan juthatnánk ki barátnőmmel Erfurtba ( Német ország) oda-visszajegy? Mennyibe kerülne? És honnan indulnak a buszok? Lehetőleg veszprém vagy fejér megyéből? Ezeket utazási iroda szervezi vagy amúgy is indulnak járatok?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat
2009. febr. 28. 18:48
 1/5 A kérdező kommentje:
vagy esetleg vonat ( intercity) ???
2009. febr. 28. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vonattal kényelmesebb és az a tapasztalatom hogy sokszor olcsobb is.

Pestről indulnak megveheted a jegyed elővételben, neten, vagy a pályaudvaron.

Érdemes felhíni őket, azt tudom, hogy van egy "Europe by Night" kedvezményes ajánlat, éjszakai vonatokra. Erfurtot nem tudom, de a Bp-Berlin 49 Euro.

[link]

Itt a busz

[link]

2009. febr. 28. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En Erfurtban elek, ugyhogy azt hiszem tudok segiteni :)

Szoval, en ugy szoktam jönni, ha busszal jövök, hogy Frankfurt am main-ba megy busz a Nepligetröl, ez kb egy 18 oras ut lenne, de mivel Heidelbergbe mar annyira kevesen szoktunk lenni, hogy atültetnek kisbuszba, ezert kb 15 ora az ut. Onnan vonattal egyböl tudtok menni Erfurtba ez 55 euro, kb 2 oras ut, raadasul szokott menni ugy egy vonat, ami kb 1 oraval a buszbeerkezese utan megy, azt hiszem 13.10-kor, vagy valahogy igy. A busz 20-25 ezer ft. Vonat is jo, Keletiböl indul, es Drezdaban kell atszallni, nem tudom mikor mentek, de neha ki lehet fogni nagyon jo vonatjegyeket (en legutobb összesen 59 euroert mentem haza, es csak 13 ora az ut). Minden vonat Erfurtban a Hauptbahnhofra visz, ami bent van a varosközpontban. Ha ven meg kerdesetek, csak nyugodtan irjatok! (jah, es nezzetek meg a repülöt is, mert nyaron 7 ezer ft-ert mentem haza ugy, hogy Berlinig vonat 55 euro, onnan easy jet 7 ezer ft...)

2009. febr. 28. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
a 20-25 ezer ft az csak oda amugy, es csak a Nepligetröl indulnak, de azt hiszem Györben is fel lehet ra szallni. Utazasi irodak nem inditanak, csak az eurolines!!
2009. febr. 28. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
2009. febr. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!