A náci Német Ország idején hogy derült fény arra hogy valaki homoszexuális?
Figyelt kérdés
Mert a zsidókat, a cigányokat és a homoszexuálisokat munkatáborokba gyűjtötték stb... Egy homoszexuálisról hogy derült ki hogy homoszexuális? Mert akkor ez elég tabu téma volt, meg nem volt divat hogy reklámozni hogy: nézzétek bu*i vagyok vonulgatok az utcán. (bocsánat a trágár kifejezésért)2010. jan. 1. 21:02
1/7 anonim válasza:
"Nem NSDAP-re szavaztál? - Homoszexuális-e vagy?"
Szerintem nagy részükre politikai indokkal fogták rá, hogy homoszexuálisak.
2/7 anonim válasza:
szerintem akikről kiderült hogy homoszexuális párja van
3/7 anonim válasza:
Nem csak a náciknál hanem gyakorlatilag mindehol büntetnek számított a homoszexualitás anno.
Ha valakit rajta kaptak vagy gyanuba keveredet (nem politikai alapon), akkor kényszer vizsgálatnak veteték alá. Végbelét megvizsgálták.
4/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen, 2-3 ember pár hónapig megállás nélkül figyelte.
A németeknek nagyon jó rendszerük volt erre.
Nem véletlen tudták fölvenni a versenyt az egész világ ellen.
5/7 anonim válasza:
Öcsém ugyanezt kérdezte pár napja. :) Egyrészt tényleg figyelték, mársészt biztos voltak, akikről már Hitler hatalomra kerülése előtt kiderült a dolog és később a "kedves" ismerőseik beárulták.
6/7 anonim válasza:
Ha felvették az SA vezérkarba, az biztos jele volt :)
7/7 anonim válasza:
Azért tudd már, hogyan írják Németországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!