Sürgősen dolgozni szeretnénk menni de hogyan?
Én sem javaslom, hogy így kimenjetek, mert 24 órából 30 órát kell dolgozni, az albéletre pedig egy évet kell ott spórolni, míg egy hónapot kihúztok rendes lakásban.
Na félre a tréfát. Elne higyjed már amit előttem írt valaki.
16 órát dolgozhatsz, de legfeljebb megfizetik. Vannak jó és rossz állások, attól függ minek tanultál. Mennyire ismered a német nyelvet. 1200euró/hónap pedig nevetséges a harmadáért már kapsz rendes albérletet. Az ilyen történetek szándékosan vannak csúsztatva, mert aki visszajön lesült mint a balga szamár és mindenféle rémtörténetekkel áll elő.
Ha tudsz németül segítség nélkül is menni fog. Azt hiszem a ams.at az osztrák munkaügyi hivatal.
Pedagógus pedig Magyarhonban örül ha 100 ezret keres, kint nem 300 ercsi a takarító bére, hanem min. 1000 ercsi.
Én inkább azt javasolnám, hogy gyűjtsetek, menjetek ki, legyen elég pénzetek, és ott kint keressetek munkát, vegyetek újságokat, kérdezősködjetek. Itthonról azért nehéz külföldi munkát találni, mert sok az átverős hirdetés.
Akárhogy is döntötök, egyet nagyon jegyezzetek meg: ha itthoni "közvetítőn" keresztül mennétek ki, akkor előre SOHA NE FIZESSETEK NEKI egy forintot sem, sokan ebből élnek, hogy beígérik a munkát, elkérnek pénzt különböző jogcímen, aztán jön a pofáraesés.
Mindenesetre sok sikert nektek, én támogatom az ötletet, ha egyszer kijuttok, ott már meg lehet maradni.
Egyébként én inkább az angol nyelvterületeket preferálnám ha tudtok angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!