Járt valaki közületek Hollandiába?
Figyelt kérdés
Milyenek az emberek?Barátságosak a Hollandok?Szép helyek vannak ott?Mi a véleményetek az országról?2012. febr. 24. 08:28
1/6 anonim válasza:
Az emberek undokok, csupa unalmas, szar helyek vannak. Nem érdemes oda menni.
2/6 anonim válasza:
én is voltam már.nekem se tetszett.semmi extra,és olyan szomorkás mindenki,lehet az időjárás miatt,sokat esik.
3/6 anonim válasza:
Én most februárban voltam. Nekem nagyon tetszett. Mindenki kedves volt és segítőkész. Egy kisvárosban voltam, nem volt nagy nyüzsgés, de nekem épp arra volt szükségem.
4/6 anonim válasza:
Én ittélek 1 éve! Az emberek kedvesek, segítőkészek. Szerintem nagyon barátságosak.
Nagyon szép helyek vannak, a városok is tiszták, rendezettek.Gyönyörű parkok vannak, érdekes múzeumok és sok látnivaló!
Én imádom az országot, egyetlen hibája az időjárás szerintem. :)
5/6 anonim válasza:
Kedvesek, mindenki (mindenki!!!!) nagyon jól beszél angolul. Amszterdam gyönyörű, a városok is szépek, a vidék inkább tavasszal szép, amikor tele van minden tulipánnal.
6/6 anonim válasza:
Én is jártam tavaly nyáron ott, nagyon szép hely, mindenképpen ajánlom! Idén valószínűleg ki is költözünk oda :) Velünk az emberek nagyon barátságosak voltak, bár elsőbb lengyeleknek néztek :D Az utcák (legalábbis ahol mi voltunk) elég tiszták, magyarországi viszonylathoz képest maga a tökély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!