Turak91 kérdése:
Mennyibe kerul a kaja Hollandiaba? (a tobbi lent)
Figyelt kérdés
Holnap este indulok turneba Hollandiaba. Mindenemet alljak csak a kajat nem.10 napra megyek. A kerdes az, hogy mennyibe jonnek ki ha ott veszem meg a kajat. Inkabb vigyek itthonrol? Esetleg azok valaszara lennek kivancsi aki volt mar turnezni Amsterdammba. (zenei teren ertem azt, hogy turne). Elore is kosz a valaszokat.2011. nov. 9. 15:35
1/4 anonim válasza:
Ha már turnézni mész, hogy nézne ki, ha innen vinnél babkonzervet?!
Amikor és utoljára voltam Hollandiában, akkor bár nem volt olcsó, de étteremben étkeztünk.
...bár lehet, hogy régen volt, mert akkor még egy m-mel írták az Amsterdamot...
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben vinnék egy 30-40 májkrémet. Sosem lehet tudni...
3/4 anonim válasza:
Egy hétre vigyél vagy ezer Eurót, az elég lesz...
4/4 anonim válasza:
Hat az attol fugg....
Etterem vagy hazi kaja? Az etterem draga a magyar fizeteshez, a Appie (aruhaz) kb annyiba kerul, mint otthon (ez egyebkent hihetetlen de amilyen arak vannak otthon...) En kb 100 eurot koltok hetente kajara, de nem etteremben, ha hozatsz kajat valami kevesbe puccos helyrol (pl snackbar), akkor alkalmankent 20 euro. 1000 euro ha inni is akarsz estenkent barban, eleg realis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!