Kezdőoldal » Utazás » Európa » Dél-Franciaországban szeretnén...

Dél-Franciaországban szeretnénk letelepedni. Fiatalon de 30fölött az ember milyen munkát remélhet odakint?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van egy jó diplomád,akkor bárhol európában elhelyezkedhetsz.HA nincs, akkor kb.ott leszel,ahol itthon voltál.
2012. febr. 23. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Ha lenne diplomája, már mondta volna. Így, hogy nincs, lejobb esélyed egy férfi-prosti-szórakoztató-menedzser jut neked.
2012. febr. 23. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nem pont effajta választ vártam, vegyem sértésnek?! Van 4 szakmám és tudok franciául, oroszul, angolul és norvégul is. Nem túl szép így válaszolni egy kérdésre...
2012. febr. 23. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi nyelvtudással nem is értem hogy miért vagy még itt. Szerintem kaszinóba simán elmehetsz, és lehet hogy fel is vesznek orosz, francia nyelvtudással, az a környék, legalább is a rivéra rész tele van orosszal.
2012. febr. 23. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet de sajna itthon ha elmúltál 22éves már sajnos kiestél minden lehetőségből. Tapasztalat.. Angolom pl. nincs és ez nagyon nagy probléma. Legjobban a norvég megy és a francia de bármikor felelevenítem az oroszt is. A szakmáim viszont a tervezés, bútoreladás, vendéglátás és a szépségipar-nál kifújtak, itthon ennyi idősen maximum az egészségügyben tudnék elhelyezkedni, de arra nincsa végzettségem. Próbáltam sokoldalú lenni de ez a taktika itthon nem vált be remélem külföldön jobban értékelik majd. Viszont Dél-Franciaországban nem tudom mennyire kelendők az ennyi idős pincérek ill. pedikűr/manikűr/műköröröm szakmáimban van-e ott jövőm? Ez így talán már részletesebb.

Köszönöm a hozzászólást!

2012. febr. 24. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!