Kezdőoldal » Utazás » Európa » Zurich-be kell vonatoznom. A...

Zurich-be kell vonatoznom. A kérdésem, (mivel 12 órás az út), az ember biztosan álomba szenderül menet közben, hogy lehet ilyenkor védekezni egy esetleges kirablás ellen?

Figyelt kérdés
Viszek laptopot, telefont de el szeretném kerülni, hogy miközben alszom esetleg kirámoljanak. Másik kérdés, hogy ez jogos félelem e részemről, vagy ez nem túl gyakori azért.
2012. jan. 9. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Utaztam már sokat, de sosem volt ilyen problémám. Eleve ilyen hosszú úton összeismerkedsz a melletted vagy közeledben ülővel, így nem fog merni egy vadidegen odajönni, és a holmidban turkálni, amíg alszol. Arra gondolj, hogy te is felébresztenéd a másikat. Meg ezek a vonatok nem állnak meg minden bokornál, szóval elég nagy a lebukás veszélye, mielőtt odébbállhatna a tolvaj a lopott cuccal.
2012. jan. 9. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:

En is vonatoztam Zurichbe es vegig aludtam az utat es eszembe sem jutott, hogy ilyesmitol tartanom kene.

Az elejen mosolyogj kedvesen az utastarsaidra es majd ok 'vigyaznak' rad, ha latjak, hoyg elalszol :)

2012. jan. 10. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi hálókocsival mentünk. Felszállt a kalauz, elkérte a jegyeket, aztán lelépett, mi meg azonnal zártuk a kabin ajtaját, minden zárral amivel csak tudtuk. Bár mi többen voltunk egy hálófülkében.
2012. márc. 5. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!