Komolyan? :O Mesélhetnél róla :)
Nagyon érdekel, nyárra tervezek kimenni :)
szia
nem tudom aktuális-e még a dolog de mi most voltunk
6-11 éves korig 33 euro
11 fölött 37,50 euro
ha autoval mész a parkolásra kell kérni a jegypénztárba egy bilétát 4 euro
9-20 oráig van nyitva de 19h-kor lehuzzák a redönyöket
érdemes nyitás elött odaérni(legalább 45 percel) a parkolás miatt is a jegyvásárlás miatt is meg persze a tömeg
persze nagy a park a sok ember hamar elveszik benne
de fojamatosan jönnek
mi egy napot voltunk a javarészét bejártuk sokmindenre felültünk kiélveztük elég jol
100-150 km-es körzetben probáljatok valami olcsó szállást találni gondolom minimum 3 napra
ha érdekel még valami irj
Előző hozzászóló vagyok. Aki Rustban foglal szállást, abból a szempontból is jobb, hogy nem kell az autót használni, mert ez egy falu, és nincsenek távolságok, nyugodtan megnézheti például Colosseo Hotel esti műsorát, ami 22:00kor kezdődik, vagy akár megihat valamit, mert csak el kell sétálni a szálláshelyére. Sokan nem tudják, hogy a Hoteleket bárki megnézheti,és ihat is a bárokban, mindenki számára nyitva vannak.
A Tipidorf-ban, ahol indiánsátrakban lehet aludni, minden este 7 órakor indián show van, és ez a rész is nagyon ötletesen van kiépítve érdemes megnézni. Rustban az apartman (ferienwohnung)árak általban 50-60Euro/2fő/éjszaka, a további személyek pedig 15-20Euro/fő. (Pl öt fő aludhat 95-120 Euro körül)Persze drágább apartmanok is vannak, de ezek az átlagárak. 4 éves kor alatt ingyenes
Belépőjegyet is elég sok szállásadónál már lehet venni. Vannak 2-3 napos belépők is.Az idegenforgalmi adó 1,40Euro/fő /éj 12 éves kor alatt ingyenes. Kapsz érte egy vendégkártyát, ami elég sok mindenre ad kedvezményt. De amit mindenki felhasznál, az az egy alkalomra szóló ingyenes parkolási lehetőség az Europa Parknál.
Aki tudja, hogy itt szeretne tölteni pár napot, az a fontos, hogy időben foglaljon szállást.Főleg, ha augusztusban vagy októberben jön.Akkor már előtte egy hónappal vagy még előbb tegye meg.
Ha valakinek kérdése van, nyugodtan írhat nekem privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!