Időpont foglalás nélkül hol lehet útlevelet csináltatni? (Pesten és környékén vagy hajdú bihar, Debrecenben és környékén)
Figyelt kérdés
Nagyon sürgős lenne, jövő hét csütörtökig el kell hogy készüljön. 18 múltam, 5 éves útlevelet szeretnék, de nem sürgősségi módon, mert úgy 15000-be kerülne. Köszi a segítséget.2012. jan. 11. 23:25
1/2 anonim válasza:
Bp-en a Központi Okmányirodában a leggyorsabb.
Nem kell időpont sem, de sokat kell majd várakozni amíg sorra nem kerülsz.
2/2 anonim válasza:
Én is a központi okmányirodát javasolnám Bp-n (Visegrádi utca), de amikor én ott voltam tavaly személyit csináltatni egyáltalán nem kellett várakoznom, húztam sorszámot és rögtön az én számom villant fel. Kb. 2-3 nap alatt kész is volt. Szerintem az útlevéllel se megy másképpen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!