Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repjegy foglalás. Biztosítási...

Repjegy foglalás. Biztosítási gondok. Ilyenkor mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
A germanwingsnél foglaltam repülőjegyet, és kértem biztosítást is. A jegyet lefoglalta, de azt írta, hogy a biztosítást nem, átviteli hiba miatt. Ilyenkor mit lehet csinálni? A jegyen módosítani nem tudok. Hogyan lehet utólag biztosítást kérni? A reptéren idulás előtt?
2011. ápr. 11. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Eklküldte a visszaigazoló emailt a rendszer?
2011. ápr. 11. 18:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Még nem.
2011. ápr. 11. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Van acc.od a germanwings.de-n? ott mit ír a "Meine Buchungen"-nél?

Kifizetted már a jegyet?

Mert ha ezek nem történtek meg, akkor nem foglaltál jegyet magadnak

2011. ápr. 11. 18:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Van accom. Rendesen megjeleníti az adataimat, meg amiket megadtam, a fizetésnél pedig azt írja, hogy Bestätigt.
2011. ápr. 11. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha majd megjön az email (nekem 5 percen belül meg szokott érkezni), akkor azon részletezve lesz az ár. Ha a biztosítás benne lesz, akkor nem gond.

Ha nem lesz benne, szerintem akkor sem gond (én mindig biztosítás nélkül utazok germanwings-szel).

2011. ápr. 11. 18:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Ha a germanwings honlapján bejelentkezem, akkor ott van olyan, hogy fizetési infó. Ott írja, hogy mennyi a repjegy, az illeték, és a transakció költség. Biztosítást nem ír.

Lehet abból gond, ha nem küldik ki az e-mailt? Citromail-es vagyok, és nem először csinál már ilyet (pl mikor egyetemre jelentkeztem neten keresztül, akkor oda se küldte ki a szükséges e-mailt.)

És nem lehet abból gond, ha nincs biztosításom? Attól tartok csak, hogy ha mondjuk elkeveredik a csomagom, akkor leshetek majd. Tudom, ritkán van ilyen, de én alapjáraton ilyen szerencsétlen vagyok.. :S

2011. ápr. 11. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:

hát, akkor lehet h az a citromail-nek a hibája, mert az email az egyből jön :S

Nem gond ha nincs, csak a Buchungscode legyen meg, mert avval tudsz online becheck-olni (ha igy akarod). hogy biztosításod nincs, az meg szerintem tök mindegy. Mondom nekem még sose volt (se biztosítás, se probléma) pedig utazok...rendszeresen!

2011. ápr. 11. 18:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi szépen! :)
2011. ápr. 11. 18:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Végül csak megjött a visszaigazoló mail. :)
2011. ápr. 11. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:

A csomagodert az a tarsasag felel, aki a repulest szolgaltatja. Ha a csomag elveszik, naluk lehet panaszkodni, es a vegen (ha nem kerul elo a csomag) akkor karteritest kell inditvanyozni.

Utazasi biztositast mashol is kothetsz, nemcsak a repjeggyel egyutt. Menj be barmelyik utazasi irodaba, de szerintem a sajat autos vagy ingatlan biztositodat is felhivhatod hogy arulnak-e utasbiztositast.

Annyit utaztam (szerencsere) hogy betelt az utlevelem pecsetekkel, megsem volt SOHA semmi gondom. Ha viszont te majres vagy, akkor ajanlom a biztositast!

2011. ápr. 12. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!