Kezdőoldal » Utazás » Európa » Munkavállalás külföldön 17évesen?

Munkavállalás külföldön 17évesen?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és a nyárra szeretnék kimenni munkát vállalni. Angolul megvan a középfokú nyelvvizsgám, tudom használni a nyelvet, plusz franciául beszélek középszinten. Babysitterkedésre is gondoltam, vagy valamire a vendéglátó iparban. Nem tudtok egy netes oldalt, vagy bármilyen céget mondani, ami segíthet kijutnom? *_* Előre is köszönöm szépen!
2012. jan. 9. 19:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
Középszintű nyelvtudás nem elég a babysitterkedéshez.
2012. jan. 9. 20:21
 2/20 anonim válasza:
Illetve nem egy 17éves kislányt akarnak, hogy vigyázzon a gyerekükre.
2012. jan. 9. 20:29
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Bébiszittelni olyanokat is felvesznek, akik nem beszélik az adott nyelvet. (Tapasztalatból mondom, a családnak akiknél vagyok az előző aupairjük abszolút nem beszélte a nyelvüket.)

Ha bébiszittelni szeretnél: www.aupair-world.net

Szállodai munkában nem tudok segíteni, de ha bepötyögök gugliba biztos kiad sok lehetőséget.

2012. jan. 9. 21:13
 4/20 anonim ***** válasza:
58%
A nyelvtudásod oké, de 18 év alatt nem mehetsz ki au pairnek.
2012. jan. 10. 11:13
 5/20 anonim ***** válasza:
Márpedig van olyan család, aki már 17 éves kortól felvesz aupairt. Szerintem kell hozzá egy szülői engedély azt csókolom.
2012. jan. 10. 19:32
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy egyenként így-úgy, nagy nehezen felvennének valakit ha csak az egyik dolog hibádzik, pl. ha valaki csak 17 éves, de PERFEKT angolból vagy úgy, ha valaki 18/20+ éves, de középszinten van, de egy 17 éves, középszinten beszélő lányt senkinek sem kell.

17 évesen nem adnak gyereket a kezedbe, semmilyen körülmények között.

Egy angol középfokú nyelvvizsga meg nem egy nagy extra, egyes nyelvvizsgáknál nyekkensz kettőt és megvan. Kérdés, hogy tudod-e használni. Ha angol nyelvterületre mész a francia közép meg abszolút senkit nem fog érdekelni.

Rengeteg nálad idősebb, angol anyanyelvű ember is akar babysitterkedni, azokat százszor előbb alkalmaznák, mint egy 17 éves, 2 nyelvvizsgás, kelet-európai fruskát.

2012. jan. 10. 20:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nagyon benne vagy a témában, de lefogadom, hogy még életedben nem bébiszitteltél kint.
2012. jan. 10. 20:45
 8/20 anonim ***** válasza:

ha felsőfokúd meglenne, akkor azt mondom, hogy érdemes lehet megpróbálni, de mivel tudom, hogy mit tartalmaz egy középfokú, hogy 2 mondat után meg sem tudnál szólalni az fix.

betanultál 20 tételt, abból kihúztál egyet, elmondtad, azt meg is van a középfokú, ettől még nem beszéled a nyelvet, mert 20 témakörből tudsz mindenre valamit mondani...

2012. jan. 13. 13:15
 9/20 A kérdező kommentje:

that's funny, cuz you don't even know me. why do you think, I can't speak english? I talk a lot with naitive speakers, so I can use the language. I have an intermediate language exam just because I'm too young to pass my school leaving exams on a higher level. :) I hope it was enough to prove you, that I didn't learned all of the topics... :)

et je parle france aussi bien, mais je n'ai pas mon certificat.

az meg, hogy kire bíznak rá egy gyereket és kire nem megint csak ember függő. Kis híján kitünő tanuló vagyok, rengeteg időt töltök kisgyerekekkel, felelősségteljes és megbizható embernek tartom magam, szerintem képes lennék megbírküzni a feladattal.

A többieknek köszönöm szépen a választ, meg a linket! :)

2012. jan. 13. 15:07
 10/20 anonim ***** válasza:

attól, hogy te minek hiszed magad, még csak gyerek vagy

meg aztán engem nem tudsz meggyőzni, ezeket bárki tudja aki középfokúzott, mint amit te

az addig oké, hogy nagynehezen kinyögöd, hogy szállást keresel, meg ide meg ide akarsz eljutni, de megnézném, hogy mit mondanál egy hivatalban

meg aztán az a másik dolog, hogy nem értenéd azt, amit neked mondanak, és nem csak a szavak miatt, hanem a kiejtés miatt is, nálad okosabb, egyetemet végzett embernek is nagyon nehéz lenne, nemhogy egy gyereknek

gondolkozz már, még ha nincs is mivel

2012. jan. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!