Angliába mennyi pénzből lehet és meddig, ellenni?
Csak 1 esetleg 2 hónapos ott tartózkodásra gondolok.
Egy kinti ismerősömnél leszek, szóval szállást nem kell fizetni, nyáron megyek jelenleg 320 fontom van, ebből már tudok úgy varázsolni hogy egy kis ruha vásárlás is kijöjjön?
Éhen nem halok? Ja igen! talán arra a kis időre valami kisebb kaliberű munkát is elvállalok!
Köszi a válaszokat!
Felfogtam mindent amit le írtatok, hasznos információ de nem adom fel... ugyértem kimegyek és meglátom milesz.
egyéb hasznos tanács a NI kártyán és a bankszámlán kívül?
Hol érdemes kezdeni? pl. és arra se kaptam konkrét választ hogy 120 fontból éhen döglök e ? szó szerint értsd.... tehát nem akarok szórakozni csak életben maradni.
Elképzelhető feketén dolgozni, ha ismerősöd melóhelyén éppen kellene kisegítő.
Nekem anno Angliáról az volt az elképzelésem, hogy ott senki vagy alig néhány ember dolgozik feketén. Négy év eltöltése Londonban felnyitotta a szemem: a vendéglátásban - éttermek, hotelek -, építéseken, stb. nagyon sokan dolgoznak feketén. Nekem például mindössze két hétig volt legális állásom, amikor egy ügynökség által dolgoztam.
Volt olyan étterem, amit az ötödik napon hagytam ott, mert akkor már világos volt számomra, hogy fizetést nagy valószínűséggel nem kapok a perzsa tulajdonostól.
Érdemes olyan helyet találni, ahol legalább egy angol dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!