Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsből Canadába szerettem...

Bécsből Canadába szerettem volna utazni+2 fővel egy hónapra. Egy okostojás kiállított a sorból elvette a jegyünket és elment. A gép felszállása előtt közölte, hogy nem szállhatunk fel. A jegyeket összefirkálta visszaadta. Ezt hogy tehette meg?

Figyelt kérdés
Azt, hogy miért nem szállhatunk fel nem mondta meg csak gyanúsítgatott,majd nevetve elment. Az útiköltség 60. 000 + 420. 000 repülőjegy. Ez hogy lehet?A jegyeken biztosítás nem volt.Roppant kellemetlen helyzetbe hozott,de semmilyen magyarázatot nem adott és mindvégig a képembe röhögött mint egy hülye gyereknek. HOL LEHET PANASZT TENNI?NEM FOGOM TUDNI AZ ÜNNEPEKET EGYÜTT TÖLTENI A CSALÁDOM TÖBBI TAGJÁVAL, RÁADÁSUL ELÉG SOK PÉNZTŐL ELESTEM.
2011. dec. 10. 00:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Most már mindegy, de... Hajlandó vagyok energiát belefektetni, hogy egy panasz erejéig a repülőtér illetve az Air Canada vezetőivel tudassam, hogy mi történt, mert ezt mindképpen tisztességtelen és minősíthetetlen.

Sajnos arra nincs lehetőségem, hogy kimenjek a reptérre bár angolul elég jól beszélek,( nem nagyképű akarok lenni) használom munkám során. Sajnos ez már így marad, legközelebb okosabb leszek. Kösz mindenkien a

2011. dec. 14. 11:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Most már mindegy, de... Hajlandó vagyok energiát belefektetni, hogy egy panasz erejéig a repülőtér illetve az Air Canada vezetőivel tudassam, hogy mi történt, mert ezt mindképpen tisztességtelen és minősíthetetlen.

Sajnos arra nincs lehetőségem, hogy kimenjek a reptérre bár angolul elég jól beszélek,( nem nagyképű akarok lenni) használom munkám során. Sajnos ez már így marad, legközelebb okosabb leszek. Kösz mindenkinek a hozzászólást.

2011. dec. 14. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Most ebben az ügyben ki is VOLT az okostojás?

A szituáció alapján hajlok arra, hogy a szegény "áldozat".

Egy kis önvizsgálat talán nem ártana. A bumeráng ugyanis visszaszáll...

2011. dec. 15. 18:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Tisztelt 13/13 - Tisztelt

Az okostojás az volt aki minden ok nélkül kiállított a sorból, majd elvette a repülőjegyet. Majd miután töröltek a járatról Odajött azt mondta, hogy nem repülhetünk. Beleröhögött a képembe. Ja és nem mondta meg, hogy miért nem. Csak így ennyi. Szerinted ez korrekt? Bizonyára tudta a törvényi hátterét, amit eléggé jól eltitkolt.

KÖSZÖNÖM A RENDKÍVÜLI KÉRDÉSEDET EZ MINDENKÉPPEN HASZNOS VOLT! LEGKÖZELEBB TARTSD MEG MAGADNAK A HOZZÁSZÓLÁST ! BÁR A BUMERÁNGOS HASONLAT NAGYSZERŰ VOLT. (szánalmas)

2011. dec. 16. 04:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Most olvastam el a történetedet.

Mindenképpen járj utána, hiszen egy repülőtérről beszélünk...MINDEN BE VAN KAMERÁZVA!!!

ez bizonyíthat mindent! A felvételeket sztem hónapokig nem törlik.

Van már valamilyen fejlemény az ügyben?

2011. dec. 26. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok, en is drukkolok neked. Mi a helyzet?
2011. dec. 26. 19:25
 17/17 Pál T Molnar válasza:
Ez szerintem teljesen lehetetlen! Elhiszem, hogy megtörtént, de szinte biztos vagyok benne, hogy jogilag ez törvénytelen! Konkrétan, megloptak! Hol állítottak ki a sorból? csekkolás, ellenőrzés? nálad volt még minden csomagod? Az a + 2 személy, idősebbek vagy nagyon gyerekek?
2014. nov. 6. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!