Bécsből Canadába szerettem volna utazni+2 fővel egy hónapra. Egy okostojás kiállított a sorból elvette a jegyünket és elment. A gép felszállása előtt közölte, hogy nem szállhatunk fel. A jegyeket összefirkálta visszaadta. Ezt hogy tehette meg?
Most már mindegy, de... Hajlandó vagyok energiát belefektetni, hogy egy panasz erejéig a repülőtér illetve az Air Canada vezetőivel tudassam, hogy mi történt, mert ezt mindképpen tisztességtelen és minősíthetetlen.
Sajnos arra nincs lehetőségem, hogy kimenjek a reptérre bár angolul elég jól beszélek,( nem nagyképű akarok lenni) használom munkám során. Sajnos ez már így marad, legközelebb okosabb leszek. Kösz mindenkien a
Most már mindegy, de... Hajlandó vagyok energiát belefektetni, hogy egy panasz erejéig a repülőtér illetve az Air Canada vezetőivel tudassam, hogy mi történt, mert ezt mindképpen tisztességtelen és minősíthetetlen.
Sajnos arra nincs lehetőségem, hogy kimenjek a reptérre bár angolul elég jól beszélek,( nem nagyképű akarok lenni) használom munkám során. Sajnos ez már így marad, legközelebb okosabb leszek. Kösz mindenkinek a hozzászólást.
Most ebben az ügyben ki is VOLT az okostojás?
A szituáció alapján hajlok arra, hogy a szegény "áldozat".
Egy kis önvizsgálat talán nem ártana. A bumeráng ugyanis visszaszáll...
Tisztelt 13/13 - Tisztelt
Az okostojás az volt aki minden ok nélkül kiállított a sorból, majd elvette a repülőjegyet. Majd miután töröltek a járatról Odajött azt mondta, hogy nem repülhetünk. Beleröhögött a képembe. Ja és nem mondta meg, hogy miért nem. Csak így ennyi. Szerinted ez korrekt? Bizonyára tudta a törvényi hátterét, amit eléggé jól eltitkolt.
KÖSZÖNÖM A RENDKÍVÜLI KÉRDÉSEDET EZ MINDENKÉPPEN HASZNOS VOLT! LEGKÖZELEBB TARTSD MEG MAGADNAK A HOZZÁSZÓLÁST ! BÁR A BUMERÁNGOS HASONLAT NAGYSZERŰ VOLT. (szánalmas)
Most olvastam el a történetedet.
Mindenképpen járj utána, hiszen egy repülőtérről beszélünk...MINDEN BE VAN KAMERÁZVA!!!
ez bizonyíthat mindent! A felvételeket sztem hónapokig nem törlik.
Van már valamilyen fejlemény az ügyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!