A gyerekem összefirkálta a falat tollal, hogyan tudom leszedni?
Figyelt kérdés
csziszolópapírral próbálkoztam,de az szedi a vakolatot is, benzin,meg arcszes sem jött be.2010. febr. 15. 15:13
1/4 anonim válasza:
nálunk csak az újrafestés tünteti el.
Tapéta alul,rajta firka, rá a diszperzit. én, mint drága jó anya szoktam barkácsolni az ilyeneket.
Merthogy mindig van, valahogy újjászületik az ilyen esemény.
2/4 anonim válasza:
Fesd újra olyan festékkel, amit lehet mosni is. Azt nyugodtan firkálhatja, egyébként csak vakolattal együtt jön le. Én is voltam gyerek és bizony én is megtettem ezt, akkor és most is ez a megoldás van, volt:)
3/4 anonim válasza:
én késsel kapirgáltam öcsém rajzát, amit a 2 napja festett falra vésett piros zsírkrétával... de a korábbi, tollas rajzait is úgy szedtük le. megmarad a helye, de csak közelről látszik
4/4 anonim válasza:
Dizájnos fali matricát vegyél, sokfélét lehet kapni. Feldobja a lakást és eltakar, több méretben is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!