Hogyan zajlik egy repulo ut 7honapos babaval?
Fel és leszálláskor szoptasd/itasd meg, hogy ne fájjon a füle, de leginkább leszálláskor.
Lehet, hogy át fogja aludni az egész utat. Ha mégsem, akkor vigyél magaddal mesekönyvet, játékot, amivel szórakoztatod egy kicsit.
Szóval az a legjobb, ha azt csinálja repülés alatt, amit akkor is csinálna, ha otthon lennétek. Akkor egyen, aludjon, amikor szokott. Ha te ott vagy neki, nem lesz gond. Ha fel és leszálláskor sír, akkor azt valszeg a fülfájás miatt teszi, ezzel enyhít is rajta.
Amúgy nagyon sokszor repültem már, nagyon ritka, hogy gond van a babákkal. Meg amúgy is jobb, mint autóval menni, mert a repülőn utazómagasságban elhagyhatod a helyedet.
Ja, kapsz biztonsági övet, amit a tiédbe fűzhetsz, így biztosíthatod a babádat is.
A babának is joga van utazni, nem csak másoknak. Ezt mások is megérthetik. Bizonyos fokig nagyon toleránsak az emberek.
Babakocsival a repülőgép bejáratához mehetsz, ott elveszik tőled, és kiszálláskor visszakapod (fapadosoknál nem tudom, hogy hogy van, asszem ott is így működik).
katasztrófa: csecsemővel repülni?
Én ennyi idősen a hetes buszra nem szállnék fel gyerekkel
Otthon kéne maradni vele, nem repkedni, nem tudom mi lehet olyan fontos
Ha én lennék a légitársaság helyében én nem is engedélyezném 3 év alatt egy repülőutat
és ezekszerint a többi ember is megbolondult, vannak ebbe tapasztalataik és tanácsokat adnak....basszus:O:O:O
ez valami kandi kamera?
utolsónak: 7hónapossal miért ne lehetne repülni!
Csak mondom, hogy a repülön általában 2-3-4 csecsemös anyuka utazik, valaki 4-5 hós babókkal! Természetesen semmi bajuk nem lesz töle!
utsónak: igazad van, de én sose tudom elképzelni, hogy minek viszi a babát?
természetesen a sírást sosem ússzuk meg...utána meg fel alá járkálnak a babával, hogy megnyugtassák-
Én nem vinném az biztos
Mi az, hogy minek viszi magával???
mégis hol hagyjon egy anyuka egy 5-6-7hónapos gyereket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!