Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tündérputtonyban (mei tai)...

Tündérputtonyban (mei tai) magamra kötött 7hónapos babával sportolni?

Figyelt kérdés

pl kocogni,vagy futópad,leg magic vagy szobabicikli?

kellene valami mozgás,de nem tudom kire hagyni a fiúkat(a nagy 2éves)és arra gondoltam,hogy így velem is van,és én is mozgok.

(tehát egyenlőre csak olyan mozgás amit bent lehet csinálni)

2010. dec. 29. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ha nent csinálnád, miért akarod magadra kötni? Fogj egy hordozható ágyat, és tedd magad mellé!
2010. dec. 29. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
nent - bent
2010. dec. 29. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy jót tenne a gerincednek..A kocogás meg a futópad meg a babának sem..
2010. dec. 29. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
max. szobabicikli. én nem ráznám őt ennyire.
2010. dec. 29. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Hordozáspárti vagyok, de a mei tai nem arra lett kitalálva, hogy abban rázd ki a babád lelkét. Túrázhatsz, sétálhatsz, lépcsőzhetsz benne, de a kocogást, futópadot felejtsd el, és szabadban biciklizni sem biztonságos vele.
2010. dec. 29. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:

aha.

azért tenném magamra,mert eléggé anyás.ha leteszem pl a járókába akkor egy 15perc után nyűgös,és engem akar.

2010. dec. 29. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ha látja hogy mit csinálsz,annyira el lesz bűvölve,hogy csak nézni fog téged(nálam a vasalásnál csinálják ezt).Én nem vagyok hordozáspárti,nem kell hogy folyton rajtad lógjon a gyerek,jó alkalom lenne ez arra,hogy kicsit tanulgasson magában is ellenni.Vegyél neki vmi kis érdekes apróságo(ka)t,és azt csak ezeken az edzős alkalmakon add oda neki,szerintem jól elmolyolna vele.
2010. dec. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!