Lesz sanszom igy Angliában?
20 évesen végzem majd el a középsulit.Addigra felsőfok körül lesz az angolom.És még valószinüleg még 2 nyelvből lesz közepem.Ill. 2 éves külkereskedelmi alapozásom is lesz.
Tehát konkrét szakmám nem.A tervem az, h még fősuli előtt meglépek innen, ki Angliába.Van esetleg, olyan, főiskola, ahol bevándorlóknak is lehet esélyük? V. mit lehetne majd ott kezdenem?:)
Itt kint Angliában nagyon sok bevándorló egyetemista van.Bejuthatsz akár az oxfordi egyetemekre is vagy a Bath egyetemre ha ki tudod fizetni az éves egyetemi díjakat..
Nagyon drága..(nem hiába sztrájkoltak tavaly az egyetemisták az egyetemi díj emelése miatt)
Azabaj, h egyetemi szintre magyarul sem jutnék el, érted:).
Fősulikba lehetséges a felvétel külföldiként?És mind fizetős, v. van rendes felvételi rendszer is?Ill. ha vannak, Magyarországról meg lehet őket pályázni?
Meg lehet pályázni bármit, de fizetni kell.
Én amúgy azt javasolnám, hogy gyere ki, dolgozz kicsit, nézz körül, mérd fel a helyzetet, szerezz tapasztalatot, járj utána dolgoknak és utána döntsd el, hogy pontosan mit és hogy szeretnél. Így egyszerűbb és lehet, hogy ösztöndíjat is kaphatsz.
első vagyok.
Fősulira is van esélyed,hiszen mint írtam külföldiek is tanulhatnak.De mind pénz kérdés..
Hogy mennyibe kerül nem tudom (még) de nem lesz olcsó.
Gondolj bele hogy a fiam aki 19 éves szakközép iskolában tanul ahol szakmát tanul.( 3 éves suli) Neki évente 1200 fontba kerül az iskola..Ebből 400 font "csak" a vizsgadíjak...
Nos,ha egy szakmai iskola ennyibe kerül akkor elhiheted hogy egy főiskola akár a duplája is lehet..
Itt kint 18 éves korig ingyenes az iskola,legyen az bármi(kivéve az egyetem) Ha valaki betölti a 19 évét annak már fizetnie kell..(ha érettségizik akkor is)
nincs fosuli angliaban dolgozni kijohetsz
egy lany angliabol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!