Kezdőoldal » Utazás » Európa » 14évesek! Főként a ti válaszai...

14évesek! Főként a ti válaszaitokra lennék kíváncsi. Jártok át Ukrajnába?

Figyelt kérdés

rokonok és/vagy vásárolni.

magam is 14/L vok.csak kíváncsi vagyok.mi jártunk,és fogun menni.

2011. nov. 2. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

A Londonos vagyok ;)

Honnan veszel akkora baromságot,hogy Angliában nem lehet barátokat találni ?! Elmondom neked,hogy ott kedvesebbek az emberek bármelyik népnél! Amikor pl az ASDA-ban kilóméteres sorok állnak,és beállok egy kólával meg egy csokival,az előttem lévők mind a sor elejére küldenek,hogy ne kelljen megvármon amíg az ő sok cuccukat kifizetik.

Hülyeség az,hogy egyszer elmegyek keletre Ukrajnába,vagy akármilyen más országba.Nem vonz,és soha nem is fog.Nemcsak a közel,hanem a távolkelet sem (Kína,Japán).Ugyaníg Nem érdekel Ukrajna,Oroszország...

Meg gondokozzál: miért mennék egy színvonalas országból egy olyan országba,ami ugyan az mint magyarország?!

2011. nov. 4. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi nem járunk át. :)
2011. nov. 14. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

16:52!

Én nem akarlak bántani,szeretem Londont,és kedvesek az emberek,de ahhoz hozzászólnék,hogy ugyan olyan,mint Mo. Tudod,Ukrajna ÓRIÁSI,nagyon más Kárpátalja,a Krím,és Csernobil-Pripjaty szovjet környéke(és itt nem a balesetre gondolok,hanem arra a vidékre). Szóval,mielőtt hülyeségeket beszélsz,vedd elő a földrajzkönyvet.Lehet,hogy szegények, de nagyon sokszínű.

2012. ápr. 3. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Értem amit mondasz,de én az "ugyan olyan mint magyarország"-ot a színvonalra értettem.Nem szeretek olyan országban lenni,ahol szegénység van,mert nyomasztó,és nem érzem tőle jól magam.És az ember azért megy külföldre,hogy jól érezze magát.
2012. ápr. 5. 08:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj,félreértettem.Igazad van,azért megy külföldre, és London is szép hely :)

2012. ápr. 5. 10:32
 16/16 anonim ***** válasza:
11. válaszoló: Az hogy előreengednek az udvariasság. Igen kedvesek és am nagyon bírom az angolokat is, híresek az udvariasságukról de ez nem barátság. Neked Anglia jön be, másnak Ukrajna másnak meg más =D Pont ez a jó, hogy mindenki különböző. Mégis mi lenne ha mindenki egyforma lenne és mindeki Ukrajnába akarna menni? Akkor Föld alatti bázisokat kellene építeni hogy mindenki elférjen xD Jó bocs, viccet félretéve Anglia ugye elég népszerű, meg is szenvedi az ország, hogy annyi bevándorló van és versenyezniük kell az állásokért. Ezt próbálták párszor visszaszorítani, újabb törvényeket hozni bevándorlásra. És ha az embereket nem csak az anyagi jólét fogja érdekelni, hanem kinyitják a szemüket akkor a nyugat ígéretei a kelet varázsához képest lealacsonyodnak és biztos hogy ez a tömeges kivándorlás nyugatra is meg fog szűnni.
2012. jún. 8. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!