Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik országban leginkább...

Melyik országban leginkább érdemes munkát vállalni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 07:00
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
0%
Magyarországot ajánlom. Nem kell a nyelvel bajlódni,vagyis dehogynem, meg kell tanulnod rendesen kommunikálni, érvelni, kifejezni a véleményed, sokat tapasztalhatsz, ha jól végzed a munkád akkor fejlődhetsz belül és az önértékelésed nő, és tudsz biztonságban továbblépni. Végül nem fogod más szekerét tolni, hanem fejleszted magad olvasol idevágó könyveket és vállalkozni fogsz. És itthon maradsz. De ha elmész legalulról kezded, és legalább 10 év ha nem 15 mire fel tudsz épülni de akkor is csak ott leszel mint most itt. Ez 95 % tuti, tapasztalatból mondom, nekem 6 tesóm unokatesóm van kinn, 3-5-10-15 éve és rálátok az életükre. Persze a világon elszórva. Mind érvényesül mert komoly emberek, de megtapasztalták ezt mind. Én maradtam, és 5 év kemény munka most hozza a gyümölcsét, megérte! Aztán már nem farok vagyok akit csóválnak hanem fej!
2011. nov. 2. 07:38
 22/25 anonim válasza:
nekem mindig azt mondják, hogy, ha egy jó orvosi egyetemet elvégzünk és elmegyünk mondjuk sebésznek, azzal brazíliában havi 1-2-3 milliót lehet keresni.ha pedig elvégzünk egy közgazdászt, és elmegyünk mondjuk bankárnak, akkor brazíliában egy bankigazgatóként havi 20-30-40 millát is lehet keresni.. . szóval nálunk a brazília a nagyon emlegetett. ott portugálul beszélnek, de állítólag, ha latinul tudok 80 %-ban megértem a portugált is...
2011. nov. 2. 08:18
 23/25 A kérdező kommentje:
"Magyarországot ajánlom??" Nem akarok ellenpéldákat sorolgatni, de ezt nem gondolod komolyan? Egy gazdaságilsag stabil országban újságkihordással többszörösét keresném mint itthon pl. a szakmámmal,ami pedagógus.Arról nem is beszélve hogy nem egy ismerősöm,köztük én is hónapokon keresztül aktívan kerestünk állást és max a call centertől hívtak fel.
2011. nov. 2. 17:43
 24/25 anonim válasza:
100%
Tényleg szép dolog az az elképzelés, hogy a magyaroknak Magyarországon kéne maradniuk, de minek? Éhen halni? Régen elég volt egy érettségi ahhoz, hogy munkát keress, most viszont már diplomával sem megy sokra az ember, mert egyszerűen nincs semmi munkalehetőség.
2011. nov. 11. 08:18
 25/25 cydor ***** válasza:
én megtapasztaltam egy átutazás során az usaban mijen 50dolcsis órabérért dolgozni. sajnos nem volt rendszeres, csak heti 1-2 óra, és természetesen papírok nélkül, feketén, pedig szívesen adóztam volna, csak lett volna több lehetőség is. ott a masszőrök azért hogy megsimogatnak, mert még a futószalag masszázs a magyar rehabon is erősnek számít az ottanihoz 30 és 100dollár között kérnek 40-50 perccért. persze olyan feltételeket támasztanak, hogy legálisan nem lehet ott dolgozni, vagy nagyon sok adminisztráció, és tanulás és pénz árán, ami tényleg nagyon hosszú távú befektetés. kalandnak jó volt de maradok itthon (bár EU-n belül a papírokat jórészt elfogadják, és egy csomó szociális háló sokkal jobb körülményeket biztosít, így azért gondolkodom még német nyelvterületeken, ha találok valakit akinél kedvezően lakhatok, lehet hogy megyek.
2014. okt. 7. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!