Mit lehet erről a londoni munkavállalást biztosító cégről tudni?
Az egész unióban törvény van arra, hogy munkaközvetítésért tilos előre pénzt kérni. Ha ilyennel találkozol bármilyen jól hangzik azonnal felejtsd el sőt minél csábítóbb annál gyorsabban hagyd ott.
Erősen ajánlott magaddal vinni 1000€-t mert ha átverés vagy nem felelsz meg akkor valahogyan haza kell jönnöd.
Én Hollandiában dolgoztam és az érkezés utáni napon a munkaközvetítő ügynökség elvitt a városházára, regisztráció, lakcímbejelentés,bankszámla nyitás és az összes kollégával ez történt vagyis ez sokszor valóban így működik.
Bármilyen lehetőséget látsz hívd fel őket vagy írj e-mailt. Ha pénzt kérnek azonnal lépj tovább. Ha megbízható a cég még az előzetes oktatásért sem kérhetnek semmit.
Ha nem beszélsz nyelvet nagyon minimálisak az esélyeid. Nem lehetetlen de nagyon kicsi az esély. Viszont ha kijutsz általában az önkormányzatok indítanak nyelvtanfolyamot a bevándorlóknak sokszor ingyen is.
A legfontosabb pénzt előre senkinek, semmiért!!! Akkor sem ha megtámadhatatlan indokai vannak arra, hogy miért kéri!!! Én egy dologért fizettem előre azért, hogy kivittek autóval de ez meg logikus volt és csak induláskor fizettem ki. Ez a benzin rám eső része volt kb. 40-50€ 2006-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!