Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit lehet erről a londoni...

Mit lehet erről a londoni munkavállalást biztosító cégről tudni?

Figyelt kérdés

[link]

Pozitív, vagy negatív tapasztalatok (!) érdekelnének.

2011. okt. 25. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia! Azt tudnod kell, hogy ilyen munkáért NEM fog neked senki ennyi pénzt fizetni. 7.90 meg 9 font? Csomagolásból meg raktározásból, nyelvtudás nélkül nem keresel ennyit! A minimálbér 6 font, ebből lejön még az adó, mi is ennyit kapunk, tökéletes nyelvtudással, ráadásul a párom anyanyelve az angol, és egy pubban felszolgálunk.
2011. okt. 27. 16:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Az ár egyébként nekem is gyanús volt, pont ezért kérdeztem rá :)
2011. okt. 27. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ETC jó.most ment ki az egyik ismerősünk,és bejött neki.3 hónapot sky-polt,és neki sikerült egy szép helyre mennie (Darthmouth).
2011. nov. 6. 17:44
 14/17 anonim válasza:
Tuti átverés az egész. Már eleve gyanús az, hogy nyelvtudást nem kérnek. Előre kérnek 300 ezret, amit persze zsebre vágnak. Szóval felejtsd el az egészet.
2012. ápr. 25. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:
300.000 költőpénzt mondtak, ami reális. Költőpénz, az biztonsági pénzt jelent, nem azt, hogy odaadod. Azt értem, hogy szállójukat így adják ki, 25font a reptéri tranzit, idáig ok. De vajon ingyen nyitnak veled bankszámlát, fogják a kezed a munkáltatóig, szerződéskötésig? Ez is még elképzelhető, de az kizárt, hogy a munkáltató tapsikol, hogy kuka vagy és nem lehet kommunikálni veled. Mindenhol vannak biztonsági okok, amiért kell tudni megérteni alap dolgokat. Szállás és tranzit kapcsán hihető(de még ez sem garancia)! Írjon olyan aki kint is tudott maradni, mert állást kapott! Magyarokat magyarként amúgy jobb elkerülni. Kihasználják azt, hogy nem beszélsz angolul. 3hónap alatt otthon egyedül is meg lehet tanulni eléggé angolul. Letölthető csomó minden ingyen. (Gaál Ottó kreatívnyelv(ez azért jó, mert tényleg a legfontosabb szavak, kizárt, hogy elvessz), de még ezer dolog letölthető)
2012. máj. 8. 23:28
 16/17 anonim válasza:
ez a Szabó úr és Szőke titkárnő kamu ! Virgin media -hoz hirdettek angol nyelvtudással az interjún a szőke köröm cica -a 6o,ooo forintról beszélt amit fizetni kell és már indulhatsz is , mikor rá kérdeztem hogy nem tesztelik az angol tudásom azt felelte hogy ő nem tud Angolul de ha én azt állitom hogy tudok ők elhiszik nekem . na ez kemény ! kint nem igy müködik szélhámos banda !
2012. máj. 24. 09:21
 17/17 kiscsávo111 válasza:

Az egész unióban törvény van arra, hogy munkaközvetítésért tilos előre pénzt kérni. Ha ilyennel találkozol bármilyen jól hangzik azonnal felejtsd el sőt minél csábítóbb annál gyorsabban hagyd ott.

Erősen ajánlott magaddal vinni 1000€-t mert ha átverés vagy nem felelsz meg akkor valahogyan haza kell jönnöd.

Én Hollandiában dolgoztam és az érkezés utáni napon a munkaközvetítő ügynökség elvitt a városházára, regisztráció, lakcímbejelentés,bankszámla nyitás és az összes kollégával ez történt vagyis ez sokszor valóban így működik.

Bármilyen lehetőséget látsz hívd fel őket vagy írj e-mailt. Ha pénzt kérnek azonnal lépj tovább. Ha megbízható a cég még az előzetes oktatásért sem kérhetnek semmit.

Ha nem beszélsz nyelvet nagyon minimálisak az esélyeid. Nem lehetetlen de nagyon kicsi az esély. Viszont ha kijutsz általában az önkormányzatok indítanak nyelvtanfolyamot a bevándorlóknak sokszor ingyen is.

A legfontosabb pénzt előre senkinek, semmiért!!! Akkor sem ha megtámadhatatlan indokai vannak arra, hogy miért kéri!!! Én egy dologért fizettem előre azért, hogy kivittek autóval de ez meg logikus volt és csak induláskor fizettem ki. Ez a benzin rám eső része volt kb. 40-50€ 2006-ban.

2012. júl. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!