Hová menjek? Nyertem két ingyenes kupont az egyik turizmuskutatás oldalon. Meg is kaptam.
Figyelt kérdés
Két személyre kaptam.Fél évig él, (2012.04.15.)és Európa számos országában felhasználható 1-7 napos ingyen szállásra a meghatározott hotelekben.Az országok:
Spanyol
Olasz
Francia
Bulgária
Német
Portugália
Szlovénia
Cseh
Horvát
Lengyel
Román
Szlovák
Ausztria
A kérdésem az lenne, hogy hol lenne a legszebben eltölteni ezt a 7 napot?Természetesen az ellátás már nem ingyenes, de az nem gond, az anyagi része amúgy is adott.Most mennénk a télen.
2011. okt. 18. 15:27
11/11 anonim válasza:
Mindegyik országban vannak szép helyek. attól füg, milyen nyaraló vagy, hegybarát, vagy tengerbarát, lustálkodni akarsz, városnézni, jó levegőn lenni, történelem, stb... Én mondjuk a franciákat ajánlanám, vagy Párizs, vagy a Riviéra. SPanyolokat nem annyira tudom, de Andalúzia például nagyon érdekes, de oda érdemes autót bérelni. Én ha tehetem minél távolabbra megyek (mégse jutottam tovább Európánál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!