Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mik a tapasztalatok az ingyene...

Mik a tapasztalatok az ingyenes utazásokról?

Figyelt kérdés

Az olyanokról, amikben ingyen szállást kapunk akár egy egzotikus helyen, és a héten meg kell hallgatni egy előadás sorozatot, hogy vegyünk esetleg egy üdülési jogot.

Van ebben átverés? voltak negatív tapasztalatok? olyan gyanús...

2011. aug. 30. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Lecke 1.: Nincs ingyen ebéd ! Semmit sem adnak ingyen !
2011. aug. 30. 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Sima átverés...
2011. aug. 31. 09:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Ilyen NINCS! Egy max két napos ilyen kirándulásokról hallottam, amik tényleg tartalmaztak mindent, de mivel délelőtt délután 3-4 órákat a fenekeden kellett ülni és hallgatni ezeket a vackokat nem mondanám hogy megéri.

Egy egzotikus helyre nem fognak elvinni teljesen ingyen csak hogy végig hallgasd őket, ebben biztos lehetsz! :) Arról nem is beszélve milyen kínszenvedéssel járhat ezt mindennap végighallgatni.

2011. szept. 1. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:

A Kanári-szigetekre sokszor még félpanziót is adnak ha végighallgatod az egy délutános előadást. SEMMI MÁS TEENDŐD NINCS. Üsd be a googleba ingyen tenerife, és nézz körül. Nem átverés, ha fogsz olcsón repjegyet és félpanziós ingyen szállást NÉGY CSILLAGOS(!!) hotelben, akkor kb. 50.000,- Ft-ból megvan az út a kaja és az egy hetes szállás...

Nem átverés.

2011. szept. 1. 13:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Utsó válaszoló! és te voltál is ilyenen? vannak saját tapasztalataid? Hallottam olyanról, hogy aki nem veszi meg az üdülési jogot, minden egyes nap egyre rosszabb helyre rakják, a végén már olyan helyre is került a kedves kliens, ahol víz nem volt a fürdésre, és csótányok szaladgáltak az ágyban... azért kérdem, hogy mik a tapasztalatok, mert alapjában véve én végig ülök napi msáfél órát a kanári-szigeteken pl, mert ilyet is láttam... Csak ha ott pl gáz van, nem jutok egykönnyen haza...
2011. szept. 1. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Naaa ácsi. Egy helyen van a szállásod egész héten. Ez egy nagyon jólszituált szálloda, négy csillagos, szuperül megépített. Nem raknak sehova sem...

Nem napi másfél órát kell végigülni, hanem egy nap kb. egy délután (5-6 óra), inni kapsz, kibírható.

Minden más nap szabad vagy, senki nem akar eladni neked semmit...

És igen, voltam már.

2011. szept. 2. 00:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én nagyszüleim pont egy olyat fogtak ki, ahol napi 4-5 órás tukmálások voltak, illetve az útiköltség is az ő saruk volt, meg az ellátás is, ami azért egy sok csillagos szállodában nem két forint. Ők elvoltak, de én tuti főbe lőttem volna magamat második nap után. Normál ember ilyen helyen a tengerpartra vágyik délután, nem a 4-5 órás fejtágításra. Ezek szerint utazása válogatja.
2011. szept. 2. 00:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem az üldögéléssel nincs gondom.. Abba nem igazán szólhatnak bele, ha valaki önhibáján kívül elalszik egy uncsi előadáson :). Az ellátást és az útiköltséget mondták, hogy fizetni kell, de láttam már olyat, ahol a félpanziót is állták. Köszönöm a válaszokat, azért kérdeztem rá, mert hallottam ezeket a pletykákat, és ugye nem zörög a haraszt, ha nem fújják... Asszem egy próbát majd megér majd az ilyesmi...
2011. szept. 2. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy először próbálj ki egy rövidebbet. Egy-két napos kirándulást. Ha azt kibírod, akkor vágj bele nyugodtan.
2011. szept. 2. 10:01
 10/10 A kérdező kommentje:
az lesz, köszönöm a válaszokat és a jótanácsokat! :D
2011. szept. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!