Hová menjek? Nyertem két ingyenes kupont az egyik turizmuskutatás oldalon. Meg is kaptam.
Két személyre kaptam.Fél évig él, (2012.04.15.)és Európa számos országában felhasználható 1-7 napos ingyen szállásra a meghatározott hotelekben.Az országok:
Spanyol
Olasz
Francia
Bulgária
Német
Portugália
Szlovénia
Cseh
Horvát
Lengyel
Román
Szlovák
Ausztria
A kérdésem az lenne, hogy hol lenne a legszebben eltölteni ezt a 7 napot?Természetesen az ellátás már nem ingyenes, de az nem gond, az anyagi része amúgy is adott.Most mennénk a télen.
Háát ha én kellene válasszak, akkor az első Spanyolország lenne, ha meg nem akkor Portugália(gyönyörű helyek vannak itt, meg melegebb is van)..persze a te döntésed, de nézz utánna a neten, hogy milyen látványosságok vannak a felsorolt országokba(az is sokat segit).
Majd kiváncsi vagyok..melyiket választottad!!!
Azért kellemes időtöltést bárhová is fogsz menni!!!
Eurorest? Akkor nem az ellátásárt fizetsz, hanem gyakorlatilag ugyanannyiért kapod az "INGYENES" szállást mintha interneten lefoglalod kupon nélkül.. sőt, ha hiszed, ha nem, néha még olcsóbb is.
Akkor már miért kéne egy katalógusból válogatnod, és miért ne oda mennél ahova tényleg szeretnél?
Akkor még egyszer:A szállás ingyenes!Tehát ez azt jelenti hogyha nem kérem az ellátást(reggeli, ebéd,vacsi)akkor ingyen vagyok ott.Utánanéztem.És mivel amúgy is mindig éttermekben és egyéb helyeken eszünk nyaraláskor(pláne ha spanyol konyha lesz az)akkor INGYEN alszom ott másodmagammal.Míg ha neten lefoglalom, akkor csak KEDVEZMÉNYT kapok de fizetni kell.Lenne pénzem az egészre is de ha már van, kipróbálom.A kérdés pedig arra vonatkozott hova is menjek.Gondoltam olyanok írnak akik már jártak arra..
Köszönöm első:)
Franciaország!! Párizs! A romantika és fények városa..!
Mellesleg vigyél engem is. :D
Kérdező.. azért nézd csak meg azt az utalványt, mert ha Eurorest akkor cumi van, egyszerüen bepaliztak.
Ilyen utalványokat lehet kapni többek között az OmniGeo-n. Ők kutatnak nagyon turizmust. Bóvli. Olcsóbban foglaltam szállást az interneten :D És a kötelező ellátási díj címen akkor is kell fizetned, ha csak alszol a szállodában.
De hogy a kérdésedre válaszolva: Olaszország. Viszont csak nagyon szar szállásokat tudsz foglalni az Eurorest-tel (távol a városközponttól, névtelen kisvárosokban, esetleg a semmi közepén) rádásul 6-8%-al drágábban.
Én már csak a szállodák átnézése után lemondtam az Euroresttől (Ki a fene akar Rómától 40 km-re lakni egy max 2000 fős kisvárosban a pusztában, amikor annyiért már Rómában is kapsz szállást :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!