Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wizzair vagy easyjet? Melyiket...

Wizzair vagy easyjet? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Wizzairrel utaztam már, de nagyon drágák lettek már, és érdeklene hogy milyen az easyjet?

Vagy tudtok olcsóbb légitársaságot?

2011. szept. 25. 18:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
hmmm...azert ne felejtsuk el, a wizzair egy diszkont legitarsasag, az easyjettel egyutt. Nyilvan mindenki tudja, hogy van kulonbseg a malev es a wizzair kozott mindenfele tekintetben. Mivel en eppen januarban keszulok utazni kivetelesen az easyjettel, 3 fore igaz az egyik pici baba fizettem 85!!!! fontot, szoval ertem en mire gondolsz en csak nem csipem, ha altalanositgatunk. Igazad van nem ertek a joghoz es nem is erdekel ez a resze :) mert en orvos vagyok, de ezt hagyjuk. Azt sem vitatta senki, hogy te ertessz hozza. En nem probalok senkit meggyozni mar irtam, annyira nem erdekel. Aki megteheti menjen Malevval, (sajnos nekem sokat kell utaznom, es mint irtam mar nekem Luton a legjobb ezert jarok veluk.) Aki meg nem es honapokkal elobb foglal az olcsosaga miatt, vagy barmilyen egyeb mas okbol kifolyolag, nyilvan szamol ilyen jellegu kellemetlensegekkel is, mint ahogy az egyik hozzaszolo irta mar. Pusztan ennyit akartam. Szep napot mindenkinek!
2011. szept. 26. 15:58
 22/22 A kérdező kommentje:

Húha... köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!

Érdekesek, meg kell hagyni.

én 2x mentem eddig Londonba velük, nem volt gondom, de simán elhiszem, hogy egy ge*i cég...

Én már dierkt bunkó voltam a végére velük, mert megérdemleték, de akkor még muszály volt velük mennem, mert mocskosan alacson volt az áruk. ma már azért nem így van...

MInt teljesen laikus kérdem: mért ne vihetne fel valaki a a gépre saját ételt? mi abban a bűn? Az hogy a mekibe bemennék egy kolbásszal, és kennyérel, és kizavarnak oké. de ez egy repülőtársaság, nem étkezde...

Arról nem beszélve hogy egy fél literes ásványvíz 900 ft!!! Bár aki nem bírja ki azt a 2 órát, az meg is érdemli.. :)

2011. szept. 26. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!